Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

«Τραντάζει» η προφητεία της Γερόντισσας της Αττικής: «Να είστε έτοιμοι, σας το λέω με πόνο - Η μέρα έφτασε...»

Αποκαλύψεις που κάνουν «κρότο» μέσα από τα λόγια της!

25 Σεπτεμβρίου 2023 08:29
«Τραντάζει» η προφητεία της Γερόντισσας της Αττικής: «Να είστε έτοιμοι, σας το λέω με πόνο - Η μέρα έφτασε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφητεία: Απίστευτες αποκαλύψεις από τη γερόντισσα της Αττικής για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και για όλα όσα θα συμβούν στη χώρα μας, με την προφητεία της να προκαλεί ανατριχίλα!

Η γερόντισσα που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά της, έγραψε για όσα θα συμβούν σ’ αυτόν τον τόπο. Επίσης, συγκλονίζει με όσα είπε πει 26 χρόνια πριν η Γερόντισσα Λαμπρινή για τις νέες ταυτότητες που θα έρθουν με την προφητεία να ανατριχιάζει!

Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο: «Να τι θα γίνει στο Αιγαίο με την Τουρκία...»

Μια ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος και είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι άλλο πρόκειται να δούμε. Επίσης, δείτε ένα σπάνιο βίντεο πριν από 28 χρόνια με τον Άγιο Παϊσιο να βαριανασαίνει με πόνο.

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία όπως έλεγε με απόλυτη βεβαιότητα και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός «θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια»».

Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου
Προφητεία του Αγίου Παϊσίου

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι».

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι».

«Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη».

«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share