Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Ο Άγιος Παϊσιος βαριανασαίνει με πόνο - Σπάνιο βίντεο 28 χρόνια πριν!

Η στιγμή προκαλεί δέος

20 Οκτωβρίου 2020 11:34
 Ο Άγιος Παϊσιος βαριανασαίνει με πόνο - Σπάνιο βίντεο 28 χρόνια πριν!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πέρα από τους εκκλησιαστικούς χαιρετισμούς με τους πνευματικούς ταγούς ο Άγιος Παϊσιος αποσύρεται πίσω σε μια γωνία μέσα στο Καθολικό της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992 και βαριανασαίνει σύγκορμος.

Κρύβεται επιμελημένα αλλά ο φακός συλλαμβάνει το μεγαλείο του πόνου ενός Μεγάλου Αγίου των ημερών μας. Βίντεο που τον εικονίζει εις Πατριαρχική Ιερά Ακολουθία της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992. Άγιος Παΐσιος.

Παράλληλα, αρκετές προφητείες έχει κάνει ο Άγιος Παΐσιος με με εξ' αυτών να σοκάρει λέγοντας: "Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια τότε..."

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με τον Άγιο Παΐσιο σε μια φοβερή προφητεία: «Αχ αδερφοί μου…» (Video)

Ο Άγιος Παΐσιος σε σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο. Η προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: “Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις λαών…ακαταστασία μεγάλη! Σπατάλη… Αμέλεια… Αδιαφορία…”

Στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα θα ακούσετε τον ίδιο τον Γέροντα Παΐσιο να μιλά για τα όσα προφητεύει ότι θα συμβούν. Επίσης, ο Άγιος Παΐσιος έχει βοηθήσει πλήθος ανθρώπων και πριν και μετά την κοίμησή του. Από πού ελάμβανε τη δύναμη να στηρίζει τους ανθρώπους αλλά και να θαυματουργεί; Από την θερμή του προσευχή προς το Θεό

Ο Άγιος Παίσιος κατά κόσμον, Αρσένιος Ενζεπίδης, γεννήθηκε το 1924 στα Φάρασα της Καππαδοκίας, σε ένα χωριό νότια της Καισαρείας και ήταν το 8ο παιδί της οικογένειας.

Πρότυπό του ήταν ο νονός του, ο οποίος του είχε δώσει το όνομά του και είχε πει στους γονείς του ότι θα έπαιρνε τη θέση του. Πράγματι, ο νεαρός Αρσένιος επισκέφθηκε το Άγιο Όρος για πρώτη φορά στα 25 του χρόνια, όπου του έδωσαν το όνομα Αβέρκιος, και αρχικά κατέλυσε στη σκήτη του Αγίου Παντελεήμονος, στη Μονή Εσφιγμένου.

Το 1954 μόνασε στη Μονή Φιλοθέου και χάρη στο Μητροπολίτη Καισαρείας Παίσιο τον Β’ ονομάζεται Παίσιος.

Το 2015 η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον ανακήρυξεΆγιο, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακηρύχθηκε και Προστάτης του Στρατιωτικού Σώματος των Διαβιβάσεων.

Δείτε το βίντεο Άγιος Παΐσιος Προφητεία για το μέλλον – Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share