Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Δεν θα είμαστε καθόλου ελεύθεροι. Η ατομική ελευθερία δεν θα έχει καμία αξία» - Η ανατριχιαστική προφητεία του Μακαριστού Χριστόδουλου (Video)

«Θα υποτασσόμαστε στις προσταγές άλλων κέντρων λήψεων αποφάσεων τα οποία θα επιβάλλουν κατά κάποιο τρόπο είτε τη γνώμη τους είτε τη θέλησή τους χωρίς να ρωτούν κανέναν»

29 Αυγούστου 2023 16:03
«Δεν θα είμαστε καθόλου ελεύθεροι. Η ατομική ελευθερία δεν θα έχει καμία αξία» - Η ανατριχιαστική προφητεία του Μακαριστού Χριστόδουλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία συγκλονιστική όπως αποδεικνύεται συνέντευξη του το 1999 ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε προφητεύσει το τι πρόκειται να συμβεί για τον περιορισμό της ελευθερίας του ανθρώπου. Επίσης, ανατριχίλα έχει προκαλέσει η προφητεία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο οποίος πριν από 13 χρόνια φαίνεται πως είχε προβλέψει την έλευση του κορωνοϊού.

«Δεν θα είμαστε καθόλου ελεύθεροι. Η ατομική ελευθερία δεν θα έχει καμία αξία»

«Σε τελική ανάλυση φοβούμαι ότι θα έρθει μία μέρα όπου δεν θα ειμαστε καθόλου ελεύθεροι. Θ αλέμε ότι είμαστε ελεύθεροι, θα πλέκονται διδύραμβοι περί της ελευθερίας, τελικά όμως θα ζούμε μέσα σε ένα περιβάλλον υπό συνθήκες υπό τις οποίες η ατομική ελευθερία δεν θα έχει καμια αξία, διότι θα υποτάσσεται στις προσταγές άλλων κέντρων λήψεων αποφάσεων τα οποία θα επιβάλλουν κατά κάποιο τρόπο είτε τη γνώμη τους είτε τη θέλησή τους χωρίς να ρωτούν κανέναν»

Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Τι θα ζήσουμε μέχρι το 2030 - Τα προφητικά του λόγια (video)

Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1999, μέσα από τα προφητικά του λόγια είχε εκφράσει τις ανησυχίες του και αναφέρθηκε τόσο στην παγκοσμιοποίηση όσο και στην επιστημονική κοινότητα, η οποία όπως δήλωσε πρέπει να θέσει κάποιους ηθικούς φραγμούς-όρια ώστε να οι έρευνες και οι μελέτες να μην βλάψουν το ανθρώπινο γένος με παρεμβάσεις πέραν από αυτές της φύσης που δημιούργησε και έθεσε ο Θεός. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν το φως της δημοσιότητας είδε μια συγκλονιστική προφητεία του Αρχιεπίσκοπου, δείτε όσα είπε για τη μολυσματική νόσο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share