Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα γεννιέται η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το επετειακό βίντεο της Φίνος Φιλμ - «Αλίκη είναι μόνο μία» (video)

Πριν 27 χρόνια, σε τρεις μέρες θα έφευγε από τη ζωή...

20 Ιουλίου 2023 11:38
Σαν σήμερα γεννιέται η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το επετειακό βίντεο της Φίνος Φιλμ - «Αλίκη είναι μόνο μία» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Σήμερα θα γινόταν 89 χρονών η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που έφυγε από τη ζωή 27 χρόνια πριν, τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά της. Παράλληλα, Έκλεισε τα 90 η Μαίρη Χρονοπούλου: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη γόησσα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Φίνος Φιλμ θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της με ένα βίντεο, το οποίο παρουσίασε στιγμές της, από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media της Φίνος Φιλμ, συμπεριλαμβάνονται ασπρόμαυρες σκηνές από τις σειρές «Aliki My Love», «Μανταλένα», «Το Ταξίδι», «Αστέρω», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» και «Το Κλωτσοσκούφι». «Αλίκη είναι μόνο μία», είναι το σχόλιο στη λεζάντα.

Στο προφίλ που έχει δημιουργηθεί στο Instagram προς τιμήν της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η αείμνηστη ηθοποιός με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και άλλους συγγενείς και φίλους σε παλιότερα γενέθλιά της.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε το δημοφιλέστερο αστέρι του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που εξακολουθεί να αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο συνεχούς και ασύλληπτης αγάπης, λατρείας και θαυμασμού από γενιές και γενιές. Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο “La Playa” στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη την βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ “Η μελωδία της ευτυχίας” που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της» γράφτηκε στη λεζάντα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share