Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάνιο κλικ: Η Χριστίνα Ωνάση με λουλούδια στα μαλλιά στον τρίτο γάμο της με τον Σεργκέι Καούζοφ (photo)

Λένε ότι ήταν ο πιο μεγάλος της έρωτας

26 Μαΐου 2023 14:04
Σπάνιο κλικ: Η Χριστίνα Ωνάση με λουλούδια στα μαλλιά στον τρίτο γάμο της με τον Σεργκέι Καούζοφ (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σπάνιο κλικ με την Χριστίνα Ωνάση στον τον τρίτο της γάμο με τον Σεργκέι Καούζοφ δόθηκε στη δημοσιότητα. Η κόρη του Αρίστου πιο λαμπερή από ποτέ με λουλούδια στα μαλλιά έμοιαζε πραγματικά ευτυχισμένη τότε.

Τη φωτογραφία από τον τρίτο γάμο της κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνας, το 1978, δημοσίευσε στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή-Λυμπέρη. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η βίλα της Χριστίνας Ωνάση στο Παρίσι.

Όπως διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Η Χριστίνα Ωνάση μοιάζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του τρίτου συζύγου της, Σεργκέι Καούζοφ, ένα love story που είχε συζητηθεί πολύ εκείνη την εποχή.

Η Χριστίνα συνάντησε τον Σοβιετικό αξιωματούχο, Σεργκέι Καούζοφ, στο Παρίσι, όταν συμφώνησε να παράσχει κάποια από τα πετρελαιοφόρα του στόλου της στη σοβιετική κυβέρνηση. Η συζήτηση για τη συμφωνία έδωσε τη θέση της στο φλερτ.

Ο γάμος τους τελέστηκε τον Αύγουστο του 1978 στο κτίριο γαμήλιων τελετών της Μόσχας, την πρώην κατοικία του πρίγκιπα Γιουσούποφ. Ένας χειμώνας στη Ρωσία ήταν ωστόσο αρκετός για να κάνει τη Χριστίνα να αναθεωρήσει τα ρομαντικά της όνειρα.

Ο γάμος με τον Καούζοφ ήταν ένα λάθος, το οποίο μπορούσε να διορθωθεί μόνο με έναν τρόπο: Το διαζύγιο. Οι δυο τους παρ’όλα αυτά κράτησαν φιλικούς δεσμούς και λέγεται ότι ο Ρώσος σύζυγός της ήταν εκείνος τον οποίο αγάπησε περισσότερο.

Ανατριχιαστικό στιγμιότυπο: Η εικόνα της νεκρής Χριστίνας Ωνάση στο φέρετρο τη μέρα της κηδείας της (photos)

Η κόρη του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη, η Χριστίνα Ωνάση, πέθανε στις 19 Νοεμβρίου του 1988 σε ένα τουριστικό θέρετρο στην Αργεντινή και τα ανατριχιαστικά στιγμιότυπα από την εικόνα της μέσα στο φέρετρο τη μέρα της κηδείας σοκάρουν.

Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1950, στη Νέα Υόρκη, ήταν το δεύτερο παιδί του Αριστοτέλη Ωνάση και της πρώτης συζύγου του Τίνας Λιβανού. Είχε ένα μεγαλύτερο αδελφό, τον Αλέξανδρο. Μεγάλωσε και σπούδασε στη Γαλλία, την Ελλάδα και την Αγγλία. Πέθανε στα τριανταεπτά της χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη όταν η Χρίστινα Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι.

Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Λέγεται πως όταν η Τίνα Λιβανού ανακοίνωσε στον Ωνάση στις αρχές του 1950 ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, εκείνος θύμωσε. Δεν ήθελε άλλο παιδί, είχε ήδη ένα αγόρι τον κληρονόμο του. Ένα δεύτερο παιδί θα δημιουργούσε μπερδέματα στις διαθήκες εμπιστευόταν στις παρέες του ο Ωνάσης.

Αριστοτέλης και Χριστίνα Ωνάση

Μέσα σε δεκαπέντε χρόνια χάθηκε το όνομα της οικογένειας.

Μέσα σε διάστημα 29 μηνών έχασε όλη της την οικογένεια. Το 1973 σκοτώθηκε ο αδελφός της Αλέξανδρος, σε ηλικία 25 ετών σε αεροπορικό δυστύχημα, ένα χρόνο αργότερα πέθανε η πολυαγαπημένη της μητέρα από υπερβολική δόση ναρκωτικών (είχε χωρίσει με τον Ωνάση το 1960 και ήταν παντρεμένη με τον μεγάλο του αντίπαλο Σταύρο Νιάρχο) και το 1975 ο πατέρας της σε μια κλινική στο Παρίσι από μία σπάνια μυασθένεια.

Τέλεσε τέσσερις γάμους, αναζητώντας τον άνδρα που θα έμοιαζε στον πατέρα της

Η Χριστίνα είχε μια περιπετειώδη προσωπική ζωή. Είχε τελέσει τέσσερις γάμους. Όλοι τους κατέληξαν σε διαζύγιο.

Το 1971 παντρεύτηκε τον κατά είκοσι επτά χρόνια μεγαλύτερό της Αμερικανό κτηματομεσίτη Τζόζεφ Μπόλκερ με τον οποίο χώρισε έπειτα από εννέα μήνες.

Το 1975 παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Ανδρεάδη, γιο του καθηγητή και τραπεζίτη Στρατή Ανδρεάδη, με τον οποίο χώρισε έπειτα απο δεκατέσσερις μήνες.

Το 1978 παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τον Ρώσο Σεργκέι Καούζοφ, στέλεχος σε κρατική εταιρεία της Σοβιετικής Ένωσης. Ο γάμος τους κράτησε ένα χρόνο.

Το 1984 παντρεύτηκε τον κατά τρία χρόνια μικρότερό της Τιερί Ρουσέλ, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη την Αθηνά Ωνάση. Ο Ρουσέλ ήταν επιχειρηματίας κληρονόμος της ομώνυμης γαλλικής φαρμακοβιομηχανίας. Ο γάμος της διαλύεται τρία χρόνια αργότερα, εφόσον η Χριστίνα είχε ανακαλύψει ότι ο Τιερί την απατούσε και είχε αποκτήσει παιδί με το γνωστό μοντέλο από τη Σουηδία Γκάμπι Λάντχαγκε.

Η θλιβερή ζωή της

φέρετρο Χριστίνας Ωνάση

Παρά τη μεγάλη οικονομική της επιφάνεια, ήταν κατά βάθος μία δυστυχισμένη γυναίκα, που πάλευε με τα κιλά της και τον άστατο συναισθηματικό της κόσμο. Έπειτα από χρόνια είχε εξομολογηθεί στους φίλους της ότι ένιωθε πως ντρόπιαζε την μητέρα της και ότι ήταν αόρατη για τον πατέρα της. Η εικόνα που την στοίχειωνε από την παιδική της ηλικία ήταν εκείνη του πατέρα της να της φέρνει πανάκριβες κούκλες, να τη φιλάει, να της γυρίζει την πλάτη και να φεύγει.

Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα ενός θέρετρου στο Μπουένος Άιρες

κηδεία Χριστίνας Ωνάση

Η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο τής πολυτελούς κατοικίας της στη συνοικία Τορτουγκίτας του Μπουένος Άιρες. Η αιτία του θανάτου της δεν ήταν εξαρχής γνωστή, υπήρξαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή, που προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα.

Η σορός της μεταφέρθηκε και τάφηκε στο Σκορπιό, το ιδιόκτητο νησί της οικογένειας Ωνάση, δίπλα στον αδελφό της και τον πατέρα της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share