Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Όταν έρθει αυτή η ημερομηνία...» - Η ανατριχιαστική προφητεία του Νεύτωνα από το 1704 για την επικείμενη αποκάλυψη

Έχει τρομοκρατήσει τους ανθρώπους!

23 Απριλίου 2023 08:24
«Όταν έρθει αυτή η ημερομηνία...» - Η ανατριχιαστική προφητεία του Νεύτωνα από το 1704 για την επικείμενη αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανατριχιαστική προφητεία του Νεύτωνα από το 1704 έχει τρομοκρατήσει τους ανθρώπους για την επικείμενη αποκάλυψη. Ο πρωτοπόρος επιστήμονας που έγραψε τον κανόνα της βαρύτητας, κατασκεύασε το πρώτο τηλεσκόπιο και υπολόγισε ακόμη και το ακριβές σχήμα της Γης υπολόγισε την ημερομηνία των έσχατων καιρών.

Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλέψει το τέλος του κόσμου, από τον Άγιο Ιωάννη τον Θεoλόγο τον πρώτο αιώνα μ.Χ. μέχρι τυχαίους «ταξιδιώτες του χρόνου» στο TikTok. Αλλά ενώ μπορεί να μην παίρνετε στα σοβαρά τις περισσότερες από αυτές τις προφητείες, όταν ο πατέρας της σύγχρονης επιστήμης προβλέπει το τέλος όλων των πραγμάτων, μάλλον αξίζει να δώσετε προσοχή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την προφητεία του Άγιου Παϊσιου πριν το τέλος του που κόβει την ανάσα.

Ο σερ Ισαάκ Νεύτων, ο οποίος έκανε πολλές πρωτοποριακές ανακαλύψεις στη φυσική και τα μαθηματικά, πίστευε ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα τελειώσει το 2060. Αυτό μπορεί να φαινόταν πολύ μακρινό όταν κατέγραψε τους λεπτομερείς υπολογισμούς του το 1704. Αλλά σήμερα απέχει μόλις 37 χρόνια.

Πολλοί από εμάς θα είναι ακόμα ζωντανοί όταν έρθει αυτή η ημερομηνία. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι περίπου ένας στους επτά ανθρώπους πιστεύει ότι ο κόσμος θα έρθει στο τέλος του κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Η ανατριχιαστική προφητεία του Νεύτωνα από το 1704 για την επικείμενη αποκάλυψη

Ο Νεύτωνας χρησιμοποίησε πηγές από τη Βίβλο και άλλων θρησκευτικών συγγραμμάτων για να υπολογίσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία ο κόσμος που γνωρίζουμε θα έρθει στο τέλος του και θα αντικατασταθεί από μια κυριολεκτική «Βασιλεία των Ουρανών» στη Γη.

«Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες πάνω της...»: Συνταράσσει η προφητεία της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας για το μέλλον της Ελλάδας

«Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας». Ανατριχιαστική προφητεία από την Οσία Σοφία η εν Κλεισούρα ασκήσασα που αποκαλύπτει τον επερχόμενο πόλεμο και δίνει συμβουλές επιβίωσης. Παράλληλα, σοκαριστική είναι η προφητεία για τις συνέπειες του κορωνοϊού.

Δείτε όσα είχε αναφέρει:

Σας παρακαλώ, οποίος κάνει υπομονή, χαρά σ’ αυτόν. Όποιος κάνει υπομονή, σαν τον ήλιο θα λάμψει. Πολλή υπομονή να κάνετε.

Σας παρακαλώ, αδέρφια, πολλά υπομονήν…

Να έχουμε Αγάπη, ταπείνωση και υπομονή στους πειρασμούς.

-Υπερηφάνεια άσκεμον πράγμα… ρούζ την ψην σην κόλασιν….

Τα μάτια να βλέπουν και να μη βλέπουν. Τ ‘αυτιά ν’ ακούν και να μην ακούν. Το στόμα να μη βλασφημεί. Κλειδί στο στόμα. Να μη μεταφέρετε λόγια από τον ένα στον άλλο. Να έχετε για όλους αγάπη. Να σκεπάζετε, να σας σκεπάζει ο Θεός. Πολλάν υπομονήν να κάμετε, πολλάν υπομονήν!!!

Με δείχνει ο Κύριος χωράφια και αγκάθια. Αυτή είναι η γη που ζούμε εδώ. Και με λέει: βλέπεις αυτά τα αγκάθια; Αυτά είναι η αμαρτία, αυτά όλα θα καθαριστούν. Θα γίνει μεγάλο κακό αλλά θα καθαριστεί ο κόσμος.

«Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες πάνω της...»: Συνταράσσει η προφητεία της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας για το μέλλον της Ελλάδας

Η Ελλάδα, αν κρατήση την πίστι, θα σωθή από το κακό πού πρόκειται νάρθή. Αν όμως δεν κρατήσει την πίστη, θα καταστραφή… Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες επάνω της… Θα ’ρθή το κακό και θα χωρίση το στάρι απ’ την ήρα, τα πρόβατα απ’ τα ερίφια….

Μου είπε η Παναγία πώς εκείνα πού είναι στα Ιερά Βιβλία των εκλεκτών του Υιού μου έρχονται όλα με τη σειρά να γίνουν. Τρίτος πόλεμος θα γίνη… Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας… Θα σωθή μόνο το ένα τέταρτο…

«Ο φόβος του Θεού κάνει σοφό τον άνθρωπο. Ποιος είναι ο φόβος του Θεού; Όχι να φοβάσαι το Θεό, αλλά να φοβάσαι να μη στενοχωρήσεις τον άλλο, να μην τον βλάψεις, να μην τον αδικήσεις, να μην τον κατηγορήσεις. Αυτή είναι η σοφία. Ύστερα τα άλλα, για να ζήσεις, σε φωτίζει ο Θεός τί να κάνεις».

Εγώ θα φύγω, αλλά να ξέρετε, η λαιμαργία θα χάσει το κόσμον, η λαιμαργία και η υπερηφάνεια.
Ο Θεός περιμένει, περιμένει.

Τα μάτια κλειστά, το στόμα κλειστό, τα αυτιά κλειστά, για να κερδίσουμε, ο κόσμος τι κάνει, τι είδες, τι ξέρεις; δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω, χαπάρ κι έχω. Δεν ακούω, δεν βλέπω.

Δεν θα λέτε λόγια στους γέρους. Δεν θα λέτε λόγια που πικραίνουν τους ανθρώπους, πικραίνετε το Χριστό .

Από πάνω είναι ο Πατέρας και μας βλέπει. Προσεύχεστε να σωθείτε και εσείς και τα παιδιά σας.
Το στόμα να γίνει βασιλικός και τριαντάφυλλον.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share