Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

«Πύρινη» λαίλαπα η προφητεία του Αγίου Παΐσίου - «Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια...»

Τα λόγια του για το μέλλον της ανθρωπότητας

31 Μαρτίου 2023 14:07
«Πύρινη» λαίλαπα η προφητεία του Αγίου Παΐσίου - «Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η προφητεία του Αγίου Παΐσίου για την τύχη του κόσμου. Τα λόγια του Γέροντα που βάζουν φωτιά στην ψυχή. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τον σεισμό που θα συγκλονίσει τον κόσμο.

«Η τύχη κρέμεται από τα χέρια μερικών, αλλά ακόμη ο Θεός κρατά φρένο.»

– Γέροντα, πώς τα βλέπετε τα πράγματα;

– Εσείς πώς τα βλέπετε;

– Εμείς τί να πούμε, Γέροντα; Εσείς να μας λέγατε.

– Η ησυχία που επικρατεί με ανησυχεί. Κάτι ετοιμάζεται. Δεν έχουμε καταλάβει καλά σε τί χρόνια ζούμε ούτε σκεφτόμαστε ότι θα πεθάνουμε. Δεν ξέρω τί θα γίνει, πολύ δύσκολη κατάσταση! Η τύχη του κόσμου κρέμεται από τα χέρια μερικών, αλλά ακόμη ο Θεός κρατά φρένο. Χρειάζεται να κάνουμε πολλή προσευχή με πόνο, για να βάλη ο Θεός το χέρι Του. Να το πάρουμε στα ζεστά και να ζήσουμε πνευματικά. Είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια. Έχει πέσει πολλή στάχτη, σαβούρα, αδιαφορία. Θέλει πολύ φύσημα, για να φύγει. Οι παλιοί έλεγαν ότι θα έρθει ώρα που θα κλωτσήσουν οι άνθρωποι. Πετάνε τους φράκτες, δεν υπολογίζουν τίποτε. Είναι φοβερό! Έγινε μια βαβυλωνία. Να κάνουμε προσευχή να βγουν οι άνθρωποι από αυτήν την βαβυλωνία. Διαβάστε την προσευχή των Τριών Παίδων, να δείτε με πόση ταπείνωση προσεύχονταν και τον 82ο Ψαλμό: «Ο Θεός, τίς ομοιωθήσεταί σοι, μη σιγήσης …». Αυτό πρέπει να γίνει, αλλιώς δεν γίνεται χωριό. Θέλει θεϊκή επέμβαση.

«Πύρινη» λαίλαπα η προφητεία του Αγίου Παΐσίου - «Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια...»

Μπαίνουν μερικές αρρώστιες ευρωπαϊκές και προχωρούν όλο προς στο χειρότερο.
Να κοιτάξουμε πώς να αμυνθούμε κατά του κακού. Χρειάζεται να κρατάμε λίγο φρένο, γιατί όλα πάνε να τα ισοπεδώσουν.

Σύγχυση μεγάλη υπάρχει. Μύλος γίνεται είναι ζαλισμένοι οι άνθρωποι.

Μη φοβάσθε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει; Ούτε και τώρα θα χαθούμε. Ο Θεός μας αγαπά. Ο άνθρωπος έχει μέσα του κρυμμένη δύναμη για ώρα ανάγκης. Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια. Μια μπόρα θα είναι.

Δεν σας τα λέω αυτά για να φοβηθείτε, αλλά για να ξέρετε πού βρισκόμαστε. Για μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία, είναι πανηγύρι οι δυσκολίες, το μαρτύριο. Να είστε με τον Χριστό, να ζείτε σύμφωνα με τις Εντολές Του και να προσεύχεσθε, για να έχετε θείες δυνάμεις και να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Να αφήσετε τα πάθη, για να έρθει η Θεία Χάρις. Αυτό που θα βοηθήσει πολύ είναι να μπει μέσα μας η καλή ανησυχία: πού βρισκόμαστε, τί θα συναντήσουμε, για να λάβουμε τα μέτρα μας και να ετοιμασθούμε. Η ζωή μας να είναι πιο μετρημένη.

Να ζούμε πιο πνευματικά. Να είμαστε πιο αγαπημένοι. Να βοηθούμε τους πονεμένους, τους φτωχούς με αγάπη, με πόνο, με καλοσύνη. Να προσευχόμαστε να βγουν καλοί άνθρωποι.

Προφητεία «χείμαρρος» έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο βρετανικό παλάτι - Αυτός που θα διαδεχθεί τον Κάρολο δεν είναι ο Ουίλιαμ, αλλά ο...

Τι κι αν ο πρίγκιπας William ήδη προετοιμάζεται για τη διαδοχή, μία προφητεία ισχυρίζεται ότι κάποιος άλλος θα πάρει μετά τον Κάρολο τον θρόνο. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού για τα τρία Πάσχα.

Από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ (8 Σεπτεμβρίου) και μετά, μπορεί ο Κάρολος να είναι αυτός που ανέβηκε στον βασιλικό θρόνο, όμως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι το ζευγάρι που είναι πιο ενεργό από ποτέ στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας άρχισαν κατευθείαν να κάνουν ταξίδια για να γνωρίσουν τον κόσμο που τους περίμενε πώς και πώς, έδωσαν το παρών σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και γενικά κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν ότι είναι «εκεί». Αν σκεφτείς, βέβαια, ότι ο 40χρονος William είναι ο αμέσως επόμενος σε διαδοχή και λογικά δε θα αργήσει να έρθει η σειρά του, αφού ο Κάρολος είναι ήδη 73 ετών, δεν αποτελεί και ιδιαίτερη έκπληξη ότι ο William με την Kate κάνουν αυτήν την υπερπροσπάθεια.

Προφητεία «χείμαρρος» έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο βρετανικό παλάτι - Αυτός που θα διαδεχθεί τον Κάρολο δεν είναι ο Ουίλιαμ, αλλά ο...

Η προφητεία για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου

Ωστόσο, μία προφητεία του Νοστράδαμου αναφέρει ότι δε θα είναι ο William εκείνος που θα διαδεχτεί τον Κάρολο στον Βρετανικό θρόνο αλλά ο μικρός του αδερφός, Harry.

Σύμφωνα με τη The Sun και τον συγγραφέα Mario Reading που έγραψε το βιβλίο Nostradamus: Complete Prophecies for the Future για τον Γάλλο αστρολόγο το 2005, ο Κάρολος θα δώσει τον θρόνο στον μικρό γιο του όταν τελειώσει η δική του βασιλεία.

«Ένας άντρας θα αντικαταστήσει αυτόν που ποτέ δεν περίμενε να γίνει βασιλιάς», λέει σε ένα σημείο.

«Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας William που αναμένεται να διαδεχθεί τον πατέρα του, δεν είναι πια στην εικόνα; Ο πρίγκιπας Harry γίνεται βασιλιάς στη θέση του; Αυτό θα τον κάνει Βασιλιά Henry ΙΧ στην ηλικία των 38 ετών»

Αν αυτά σου φαίνονται υπερβολικά, το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει και τον θάνατο της Ελισάβετ και δεν εννοούμε ως γεγονός αλλά κατά προσέγγιση σε έτος.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ θα πεθάνει κοντά στο 2022 περίπου στην ηλικία των 96 ετών, πέντε χρόνια νεότερη από τη μαμά της», γράφει αλλού στο βιβλίο.

«Ο βασιλιάς Κάρολος θα είναι 74 ετών το 2022 όταν ανέβει στον Βρετανικό Θρόνο, αλλά η πικρία από μία συγκεκριμένη μερίδα του Βρετανικού πληθυσμού μετά το διαζύγιο με την Diana, θα παραμείνει», σχολιάζει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share