Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

«Απόκοσμη» προφητεία Κοσμά του Αιτωλού για σεισμό-γίγαντα: «Όλη η γη θα γίνει ένας κάμπος...»

Ανατριχίλα!

26 Μαρτίου 2023 09:20
«Απόκοσμη» προφητεία Κοσμά του Αιτωλού για σεισμό-γίγαντα: «Όλη η γη θα γίνει ένας κάμπος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέγοντας πως: «Σεισμός παγκόσμιος θα γίνει, όλος ο κόσμος θα γίνει ένας κάμπος».

Επίσης, μια προφητεία που λέγεται πως βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.χ. επιβεβαιώνει, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, τα σημερινά γεγονότα!

Συγκεκριμένα είχε πει:

«Ο αντίχριστος αδερφοί μου είναι άνθρωπος, οπού έχει κακή γνώμη, κακή προαίρεση και κατοικεί ο διάβολος στην καρδιά του, και λέγει πως είναι Θεός,και ο αντίχριστος θα θανατώσει τον προφήτη Ηλίαν. Εγώ αδερφοί μου εξετάζοντας έμαθα και κατάλαβα, πως ο προφήτης ηλίας και ο αντίχριστος ήλθε και θανάτωσε τον προφήτη Ηλία.

Ο Προφήτης Ηλίας χριστιανοί μου είναι ζωντανός τόσους χρόνους και ξέρει ο θεός που τον έχει φυλαγμένο μέχρι σήμερα. Αν ίσως και θέλετε να μάθετε που βρίσκεται,εδώ κοντά είναι κι αυτός,τα λόγια που σας λέγω εκείνου είναι.

Ο Προφήτης Ηλίας όταν έλθει να διδάξει δεν θα φανερωθεί στον κόσμο, καθώς λέγει το Άγιον Πνεύμα, ινά μη ελθών πατάξη την γην άρδην, αυτό λέγει το Άγιο Πνεύμα,για να μη φοβίσει και ταράξει τον κόσμο και τη γην, δεν θέλω τον φανερώσει εις σας τους χριστιανούς.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Αμή τι έχει παιδί μου να φανερωθεί; Ο ζήλος του και η διδασκαλία του. Αυτά τα δύο με αξίωσε ο Πανάγαθος θεός δια την ευσπλαχνία του και μου χάρισε,και μην καρτερείται άλλον Ηλίαν να σας διδάξει. Αμή τι καρτερούμε; Λυπηρόν είναι να σας το πω! Σήμερον ,αύριον καρτερούμε δίψες,πείνες μεγάλες,που να δίνουμε χιλιάδες φλουριά και να μην βρίσκουμε λίγο ψωμί ή νερό.

Σήμερον,αύριον περιμένουμε θανατικές ασθένειες μεγάλες που να μην προφταίνουμε οι ζωντανοί να θάβουμε τους πεθαμένους. Σεισμός παγκόσμιος θα γίνει, όλος ο κόσμος θα γίνει ένας κάμπος. Θα πέσουν όλα τα βουνά,όλα τα σπίτια. Η Θάλασσα θα σηκωθεί ψηλά 15 πήχεις από τα ψηλότερα βουνά. Τα άστρα θα πέσουν από τον ουρανό.

Ο ήλιος και η Σελήνη θα σκοτισθούν,ο ουρανός όπου φαίνεται,η γη και τα πάντα και όλος ο κόσμος θα χαλάσει. Πότε θα γίνουν αυτά; Ο Χριστός μας λέγει: Επλησίασε τώρα οντά,άγγιξε το μαχαίρι το κόκκαλο. Ξαφνικά θα γίνουν,μπορούν να γίνουν και απόψε.Τάχα να μην είναι τώρα η αρχή;

Δεν βλέπετε πως χάθηκαν τα γεννηματά σας και τα σπαρτά; Στέρεψαν οι βρύσες,τα ποτάμια. Σήμερα μας στερεί το ένα,αύριο το άλλο,και από λίγο μας τα δίδει ο Θεός,και μεις σαν αναίσθητοι δεν τα στοχαζόμεθα.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share