Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Θυμάστε την Ελένη Καρουσάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 52χρονη τραγουδίστρια (photo)

Εσείς τι λέτε, άλλαξε;

29 Μαρτίου 2023 10:32
Θυμάστε την Ελένη Καρουσάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 52χρονη τραγουδίστρια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Καρουσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Χίο. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η 52χρονη τραγουδίστρια;

Είναι κόρη του λαϊκού τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη και από παιδί θυμάται τον εαυτό της να ακούει συνέχεια Ελληνική μουσική με ιδιαίτερη προτίμηση στα λαϊκά τραγούδια.

Η πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κόσμο έγινε σε μία σχολική γιορτή σε ηλικία 15 ετών, κερδίζοντας έτσι τους «πρώτους» θαυμαστές της. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα ο Φίλιππος Σοφιανός.

Επαγγελματικά η πρώτη επαφή έγινε πολύ αργότερα στην δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Ζαμπέτα με τίτλο «Χίλια περιστέρια» όπου ερμήνευσε τρία τραγούδια.

Ελένη Καρουσάκη σήμερα

Στην συνέχεια με την συμμετοχή της στο άλμπουμ «45 Διαμάντια με την παρέα» που περιελάμβανε γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών σε δεύτερες εκτελέσεις η Ελένη είχε μπεί για τα καλά πια στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είχε ήδη ξεκινήσει την προσωπική της καριέρα.

Έτσι ήρθε και ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Θα ξημερώσουμε μαζί» (1995) και έπειτα ακολούθησαν και αρκετοί άλλοι. Η Ελένη Καρουσάκη έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους τραγουδιστές αλλά και πιο νέους.

Ελένη Καρουσάκη: Έχει τύχει να συνεργαστώ με άνθρωπο που είχα τσακωθεί

«Προκειμένου να μην ασχοληθώ με το τραγούδι, επειδή δεν το ήθελε, η μαμά μου έβαλε μέσο για να μπω στη δημοσιογραφία.

Άντεξα έναν χρόνο στην εφημερίδα» ανέφερε για το σύντομο πέρασμά της από τη δημοσιογραφία, ενώ αποκάλυψε: «Με κάλυπτε τότε ο προϊστάμενός μου, ο Θοδωρής Δρακάκης, και πήγαινα στο στούντιο με τον Ζαμπέτα. Έτσι ξεκίνησα δισκογραφικά, στα Χίλια Περιστέρια, όπου είπα 4 τραγούδια».

Για το ενδεχόμενο να έχει αναγκαστεί να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη με τον οποίο να έχει πρόβλημα, η Ελένη Καρουσάκη δήλωσε: «Έχει τύχει να συνεργαστώ με άνθρωπο που είχα τσακωθεί. Το σχήμα όμως έγινε κανονικά, φιλιόμασταν και κάναμε ντουέτα στην πίστα.

Έτσι πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας», ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνάψει σχέση με άντρα τραγουδιστή λόγω ανταγωνισμού.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share