Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο κριτής του Super Idol (photo)

Τι λέτε, άλλαξε πολύ;

23 Δεκεμβρίου 2022 18:35
Θυμάστε τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο κριτής του Super Idol (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα reunion με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια. Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός όταν συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Super Idol, το 2004, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει πολύ σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, έχει παντρευτεί με την Ελμίνα Κοπελούζου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Πρόσφατα, το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια και έλαμπαν από χαρά. Με την ευκαιρία, δείτε το τρέιλερ που βγήκε για τη νέα τους εκπομπή.

«Ένα reunion πριν την κοπανήσουμε για τις Χριστουγενιάτικες εξορμήσεις, με τους αγαπημένους μου φίλους, Αννίτα Πάνια, Ελμίνα Κοπελούζου και Κωσταντή Σπυρόπουλο» σημείωσε ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Τον θαυμάσαμε στους «Δύο Ξένους» και το «Καλημέρα Ζωή»: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Γιώργος Μακρής

Τον θαυμάσαμε στους «Δύο Ξένους» και το «Καλημέρα Ζωή»: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Γιώργος Μακρής

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που θαυμάσαμε στην τηλεόραση, αλλά με τα χρόνια χάθηκαν από το προσκήνιο, επιλέγοντας συνήθως να ακολουθήσουν μια διαφορετική καθημερινότητα, από αυτήν που επιτάσσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Μακρής. Ο ηθοποιός είχε ξεχωρίσει στους «Δύο Ξένους» και τις σειρές του Νίκου Φώσκολου, το «Καλημέρα Ζωή» και τη «Λάμψη», ωστόσο μετά το 2006 και την παρουσία του στη σειρά «Έλα να αγαπηθούμε» του ΑΝΤ1, δεν έχει φανεί ξανά τηλεοπτικά.

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε συνεχίζει να απασχολεί το καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο ηθοποιός έχει επικεντρωθεί στη θεατρική του καριέρα, πραγματοποιώντας μάλιστα και δικές του παραστάσεις, με τελευταία τη λυρική κωμωδία «Shakesbeeries», που έχει κερδίσει εσχάτως το κοινό. Η εμφάνισή του δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, παρά ουσιαστικά τα μαλλιά του που έχουν ασπρίσει, όντας ίδιος με τον καιρό, που τον είχαμε δει στις ιστορικές σειρές, με έναν άλλο χαρακτήρα του «Καλημέρα Ζωή» να είναι ίδιος έχοντας αλλάξει ζωή.

Γιώργος Μακρής σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share