Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγινε γνωστό 26 χρόνια μετά: Το μυστικό που πήρε στον τάφο της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Μία κυρία της τσίμπησε το μάγουλο λέγοντας αχ, Αλίκη μου, τι όμορφη που είσαι… και εκείνη....»

3 Δεκεμβρίου 2022 09:53
Έγινε γνωστό 26 χρόνια μετά: Το μυστικό που πήρε στον τάφο της η Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή ένα αφιέρωμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν και ήρθαν πιο κοντά με την ηθοποιοί μίλησαν για εκείνη. Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μπορεί να έζησε έναν έρωτα ζωής με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά δεν ήταν η μόνη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά. Ο σούπερ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή του.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Κώστας Αρζόγλου, η Μέλπω Ζαρόκωστα, ο Σωτήρης Αδαμίδης, ο Γιώργος Λιάνης και η Άννα Φόνσου μίλησαν για την «Εθνική σταρ» της Ελλάδας, όπως τη γνώρισαν εκείνοι.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έμεινε αλησμόνητη στο κοινό για την παρουσία της στον κινηματογράφο, ενώ αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες από το κοινό. Παρόλα αυτά, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε και ένα μεγάλο παράπονο, το οποίο έφεραν στο φως της δημοσιότητας, καλοί της συνάδελφοι.

«Σίγουρα είχε παράπονα κι έφυγε με τον καημό ότι ίσως δεν την δέχτηκαν ως τη μεγάλη θεατρίνα. Πήγε μία κυρία στο καμαρίνι της, της τσίμπησε το μάγουλο λέγοντας: “Αχ, Αλίκη μου, τι όμορφη που είσαι…” και εκείνη έπαθε υστερία. Δεν ήταν απλώς νοικοκυρά, δεν της ταίριαζε αυτή η λέξη. Ήταν η καλή οικοδέσποινα. Ο χαμός της Αλίκης είναι μία πληγή που δεν έχει κλείσει ακόμα μέσα μου» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το βίντεο:

«Στο κρεβάτι μου δεν...»: Η Μαρινέλλα αποκάλυψε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες

Η Μαρινέλλα αγάπησε, αγαπήθηκε και πάντα νιώθει γεμάτη από τον έρωτα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Καθημερινή πως έχει να κάνε σχέση 30 ολόκληρα χρόνια και αυτό για χάρη της κόρης της, ενώ εξομολογήθηκε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πολυτελής μεζονέτα της Μαρινέλλας στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

«Είμαι χορτάτη. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, το φόρεσα αυτό το «κοστούμι». Κάτσε να κάνω την αφαίρεση... Τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα. Δεν λέω ότι δεν με φλέρταραν από τότε, αλλά όλα είναι στο μυαλό μας.

Μαρινέλλα Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως πέταξα ένα πρωί τα τσιγάρα μου από το παράθυρο, εγώ που κάπνιζα πέντε πακέτα τη μέρα, όπως σταμάτησα να τρώω κρέας, έτσι έγινε και με τους άντρες. Τέρμα! Μου έλεγε η Αλίκη, με την οποία ήμασταν φίλες: «Εγώ δεν μπορώ χωρίς άντρα στο κρεβάτι μου, να μου ζεσταίνει τα πόδια». «Και δεν παίρνεις καλύτερα μια μπουγιότα , της απαντούσα, «να μην έχεις κανέναν ανάγκη;»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share