Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νανά Ειλικρινή: Η άγνωστη σύζυγος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Η σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Έμειναν μαζί 15 χρόνια!

2 Δεκεμβρίου 2022 09:15
Νανά Ειλικρινή: Η άγνωστη σύζυγος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Η σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μπορεί να έζησε έναν έρωτα ζωής με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά δεν ήταν η μόνη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο σούπερ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε τη Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμεινε μαζί έως το 1990, οπότε και χώρισαν οι δρόμοι τους. Με την ευκαιρία δείτε τα «καρφιά» του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον πατέρα του.

Η Νανά Ειλικρινή ήταν μια γυναίκα, η οποία αγάπησε πολύ και τον γιο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη, και εκείνος στο βιβλίο «Έχω ένα μυστικό» τη χαρακτηρίζει πολυαγαπημένη, αλλά και «πυροσβέστη» αφού ήταν εκείνη που δρούσε σαν «ασπίδα» στις σχέσεις με τον πατέρα του.

Μάλιστα, η Νανά Ειλικρινή έκανε και πολύ καλή παρέα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Νανά είχε γίνει πολύ καλή φίλη με την Αλίκη και της μιλούσε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της. Όταν η Νανά παρουσιάστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε: «Η Αλίκη κι εγώ κάναμε στρατό με τον Δημήτρη».

Σπάνιο ντοκουμέντο

Η δημοσιογράφος Ελενα Μακρή-Λυμπέρη έχει ανεβάσει στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες από τον γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Νανά Ειλικρινή, στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

«Ο δεύτερος γάμος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε τελεστεί σε στενό κύκλο, σε αντιδιαστολή με αυτόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι σπάνιες αυτές φωτογραφίες από το άλμπουμ της Νανάς Ειλικρινή είχαν παραχωρηθεί στον Μάκη Δελαπόρτα για μια φωτό-βιογραφία του αξέχαστου ηθοποιού λίγο μετά τον θάνατο του το 2004. Έπειτα από το χωρισμό του από την Αλίκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990», γράφει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share