Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έχει παρατήσει στην τηλεόραση και είναι πια παντρεμένη με κούκλο γιο: Δείτε πώς είναι σήμερα η Βαζάκα από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

Δεν έχει καμία σχέση με το... κλεφτρόνι που γνωρίζαμε

7 Οκτωβρίου 2022 13:46
Έχει παρατήσει στην τηλεόραση και είναι πια παντρεμένη με κούκλο γιο: Δείτε πώς είναι σήμερα η Βαζάκα από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» μας ανέδειξαν ουκ ολίγους χαρακτήρες, που έκαναν να ξεκαρδιζόμαστε, κι ένας εξ αυτών ήταν η Μαριλένα Βαζάκα, η οποία έφτιαχνε τα γνωστά αντικλείδια για να «μπουκάρουν» όπου ήθελαν οι συγκρατούμενές της και ήταν γνωστή για τα «πράσινα» αισθήματά της.

Η ηθοποιός, που την υποδύθηκε, έχει αλλάξει κατεύθυνση στην καριέρα της, παρότι στις δεκαετίες του 1990 και του 2000 είχε απασχολήσει με τους ρόλους της. Η Χριστίνα Παπαμίχου είχε εντυπωσιάσει και στο «Τζιβαέρι», ωστόσο εδώ και χρόνια ζει με την οικογένειά της μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα, με μια άλλη ηθοποιό των «Στάβλων» επίσης να έχει εξαφανιστεί.

Ο ευτυχισμένος γάμος και η διαφορετική της ζωή εδώ και μια 20ετία

Ο σύζυγός της, Γιώργος Καρτάλος, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους με αφορμή την επέτειό τους στο προφίλ του στο Facebook. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 με κουμπάρο τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο Γιώργος Καρτάλος σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Σαν σήμερα το 2003....!!!...” γάμος γίνεται”....το μυστήριο ευλόγησε ο αγαπημένος φίλος, Αρχιμανδρίτης πατήρ Συμεών......συνεχίζουμε με αγάπη......».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος πάντως τους έχει μοιάσει και είναι πανέμορφος.

Χριστίνα Παπαμίχου σύζυγος και παιδί

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share