Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σαν...φωτοτυπία του Θανάση Βέγγου: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του, Βασίλης - Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)

Μεγάλη ομοιότητα!

3 Οκτωβρίου 2022 10:46
Σαν...φωτοτυπία του Θανάση Βέγγου: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του, Βασίλης - Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εποχή που γυριζόταν "Ο Δράκος" Ο Θανάσης Βέγγος παντρεύτηκε την Μίνα (Ασημίνα) Βέγγου με την οποία ήταν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του. Απέκτησαν δύο γιους, τον Βασίλη και τον Χάρη. Παράλληλα, δείτε την απίστευτη ιστορία απιστίας του ηθοποιού.

Οι γιοι του έδωσαν εγγόνια τα οποία υπεραγαπούσε, όπως επιβεβαίωνε και η γυναίκα του: «Η αγάπη του Θανάση ήταν τόσο μεγάλη για την Νίκη και τον Θανασάκη που σχεδόν έκλαιγε κάθε φορά που άκουγε το όνομά τους. Είχε λατρεία για τα δύο του εγγόνια και τίποτα δεν μπορούσε να την επισκιάσει. Ούτε τα μικροπροβλήματα υγείας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε το πάθος του για αυτά».

Όπως είχε πει ο γιος του: «Ήταν πάρα πολύ καλά εκείνα τα χρόνια, αν και τον πατέρα δεν τον βλέπαμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε. Είχε πολλές ασχολίες με τις ταινίες, το θέατρο και με τα υπόλοιπα προβλήματα της δουλειάς του. Γνωρίζετε πως ο πατέρας έκανε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών.

γιος Θανάση Βέγγου

Ο μόνος λόγος λοιπόν που έκανε αυτή την εταιρεία ήταν για να μπορεί να γυρίζει τις ταινίες που εκείνος ήθελε με τον τρόπο του. Οι ταινίες του πατέρα ήταν πραγματικός κινηματογράφος. Για τον πατέρα δεν έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο το σενάριο. Το σενάριο ήταν απλά ο κορμός σε όλη τη διεργασία της ταινίας που έκανε. Μόνος τους διακωμωδούσε και έβγαινε εκτός σεναρίου συνέχεια. Σαν τον Τσάρλι Τσάπλιν.»

Βασίλης Βέγγος

Η αποκάλυψη για τα εγγόνια του: «Ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή του. Ο μικρός μου γιος έχει το όνομά του. Πάντα ήθελε εγγόνια και προπαντός μια κόρη. Οπότε έχει και έναν διάδοχο στο όνομα και μια εγγονή που λατρεύει»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share