Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Η συγκλονιστική προφητεία Ουκρανού μοναχού πριν φύγει από τη ζωή: «Όλα θα γίνουν έναν χρόνο μετά...»

Όσα ανατριχιαστικά είχε πει για τον πόλεμο

21 Σεπτεμβρίου 2022 16:13
Η συγκλονιστική προφητεία Ουκρανού μοναχού πριν φύγει από τη ζωή: «Όλα θα γίνουν έναν χρόνο μετά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια προφητεία ενός μοναχού από την Ουκρανία ανατριχιάζει όσους τη διαβάζουν, αφού καθρεφτίζει την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο μοναχός, που έφερε το όνομα Ιωνάς, ζούσε ασκητικά στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Οδησσό, εκοιμήθη λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018.

Ωστόσο λίγο πριν φύγει από τα εγκόσμια είπε τα ακόλουθα:

«Ένα χρόνο μετά το θάνατό μου, θα ξεκινήσουν μεγάλες αναταραχές, θα γίνει μεγάλος πόλεμος. Θα έχει διάρκεια δύο ετών». Και πράγματι ένα χρόνο και δύο μήνες μετά από το θάνατό του στις αρχές του 2014, ξέσπασε ο ουκρανικός εμφύλιος. Η πρώτη σκληρή φάση του πολέμου κράτησε για δύο χρόνια και έδωσε τη θέση της σε έναν εμφύλιο διαρκείας οκτώ ετών.

Όταν τον ρώτησαν, αν η Ρωσία θα επιτεθεί στις ΗΠΑ , ή αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτεθούν στους Ρώσους στο πλαίσιο του πολέμου, απάντησε ότι δεν θα συμβεί τίποτα από τα δύο. «Στη δίνη του εμφυλίου πολέμου, σε μια χώρα που είναι μικρότερη από τη Ρωσία, θα υπάρξει μεγάλη αιματοχυσία, ενώ θα παρασυρθούν τόσο η Ρωσία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και πολλά άλλα κράτη», είχε προφητέψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν οπαδός της Μεγάλης Αγίας Ρωσίας, μέσα στην οποία όπως έλεγε κάποιοι προσπαθούσαν να καταστρέψουν την Ορθοδοξία. Τον γέροντα είχαν επισκεφτεί ιερείς από την Ελλάδα αλλά και από άλλες πατρίδες της Ορθοδοξίας.

«Για 4 χρόνια θα υπάρξει στην περιοχή...» - Επιβεβαιώνεται η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για το Αιγαίο

προφητεια-αγιοσ-παισιοσ-πολεμοσ-21-9

Επιβεβαιώνεται η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για την κατάσταση στο Αιγαίο, με τον ίδιο να αναφέρει πως για περίπου τέσσερα χρόνια θα επικρατήσει μια πολεμική κατάσταση, ενώ επεσήμανε το πώς θα αντιδράσουν οι Τούρκοι. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει τα λόγια του, όπως έκανε και με την προφητεία του Αγ. Ραφαήλ.

Η προφητεία του αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό που είχε επισκεφτεί το Γέροντα Παΐσιο το 1989 και έχει ανέβει στο YouTube από την 1η Μαΐου 2012. Αυτή η προφητεία συνδέεται -σχεδόν ταυτίζεται θα λέγαμε- με τα πολεμικά γεγονότα που έγιναν στο Ιράκ, στη Συρία και στο Κουρδιστάν, αλλά και στις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ.

«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος. Και θα αναγκαστεί (η Τουρκία) να μεταφέρει όλο της το πολεμικό υλικό και τα στρατεύματά της που έχει στην Κύπρο, να τα πάρει να αντικαταστήσει τα μάχιμα.

Και εσείς, όπως φύγατε με τα λεωφορεία, με τα φορτηγά, με τα τράκτα, έτσι και θα πάτε πίσω… Θα σκοτωθούν μερικοί (γιατί ποιος φεύγει τώρα από το σπίτι του που εκεί έμνεσκαν τα παιδιά του, τα πάντρεψε, έστω και εάν είναι δικά του)…

Το ίδιο θα γίνει και στην ελεύθερη Κύπρο. Θα έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να πάνε στα σπίτια τους… Δεν θα πάει τόσο (η κατάσταση), όσο πήγε ο Κομμουνισμός στη Ρωσία. Τρέμουν τα πόδια του θεριού (ΕΣΣΔ)! Όπου να ΄ναι χραπ και σωριάζεται! Αλλά στην Κύπρο δεν θα πάει τόσο καιρό… Ο Πόλεμος θα γίνει για το νερό…

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία! Όχι μόνο για την Κύπρο μας και τον μακροχρόνιο Πόλεμο στην περιοχή που θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος, αλλά και για το πως ο Γέροντας με τη Χάρη του Θεού είχε δει την πτώση του Κομμουνισμού στη Ρωσία, όταν ούτε καν περνούσε απο το μυαλό κανενός ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Θυμίζουμε ότι η Κύπρος βρίσκεται στην ταραγμένη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με την Μέση Ανατολή.

Όπου βρίσκονται τόσο τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε στεριά και θάλασσα (ΑΟΖ), αλλά και τα υπερπολύτιμα πόσιμα και στρατηγικά ύδατα ποταμών και λιμνών (Τίγρης, Ευφράτης, Ιορδάνης) από τα οποία εξαρτάται η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων…

Ήδη η Τουρκία έχει κατασκευάσει μεγάλα φράγματα, όπως το Φράγμα «Κεμάλ Ατατούρκ», που μπορεί να κόψει τα νερά του Ευφράτη προς Συρία και Ιράκ.

Σχετικά ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να “χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός. Αν και -γελούσε ο Γέροντας σ΄ αυτό το σημείο- διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιουν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share