Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πριν το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα: Αυτός ήταν ο άνδρας που ξελόγιασε τη Φαίη Σκορδά

Τίποτα δεν μένει κρυφό!

2 Σεπτεμβρίου 2022 14:05
Πριν το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα: Αυτός ήταν ο άνδρας που ξελόγιασε τη Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι από εκείνες τις στιγμές που καμία σταρ της showbiz δεν θα ήθελε να θυμάται...

Πολύ πριν παντρευτεί τον Γιώργο Λιάγκα, ένα συλλεκτικό βίντεο από τα πρώτα βήματα της Φαίης Σκορδά, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας της και παρουσίαζε μια lifestyle εκπομπή σε εθνικό κανάλι.

Και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, αλλά και τίποτα να ξεχαστεί...

Δείτε επίσης: «Σεισμός» στη showbiz: Νέος γάμος και παιδί για τον Γιώργο Λιάγκα 6 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά;

Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον Αγαμέμνονα, έναν από τους διαγωνιζόμενους του Fame Story 3. H Φαίη αλλά και ολόκληρη η παραγωγή έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Ο απίστευτος Αγαμέμνονας άπλωνε τα χέρια του και χούφτωνε την Φαίη, αλλά δεν φτάνουν μόνο τα χέρια του, δεν μπορούσε να ελέγξει ούτε το στόμα του.

Ο αδιάκριτος κοιτούσε τα οπίσθια τη Φαίης και πέταξε μαζί και μια ατάκα «φωτιά», «Κοιτούσα αυτά τα υπέροχα οπίσθιά σου».

Δείτε το βίντεο:

Όλα στη φόρα για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: Η πρώτη ανοικτή ομολογία για το διαζύγιο

Ο Γιώργος Λιάγκας ανοίχτηκε on air για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ.

Καθώς έκανε συνέντευξη στη Θάλεια Ματίκα και μιλούσαν για τις σχέσεις τους με τα παιδιά, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση. Η Θάλεια Ματίκα είπε μεταξύ άλλων ότι «εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».

Δείτε επίσης: «Το βιώνω έντονα! Ο χωρισμός ήταν... »: Αποκάλυψη για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά!

Με αφορμή αυτή την ατάκα της ηθοποιού ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες.

σκορδα-λιαγκασ-διαζυγιο-20-8

Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα». Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά η οποία αποκάλυψε ότι δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share