Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παραμένει γοητευτικός όπως και τότε: Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» - Η εμφάνισή του στο «Έτερος Εγώ»!

Πως είναι σήμερα o ηθοποιός Δημήτρης Μάριζας;

25 Αυγούστου 2022 20:52
Παραμένει γοητευτικός όπως και τότε: Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» - Η εμφάνισή του στο «Έτερος Εγώ»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που η δημοφιλής σειρά έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο το κοινό δεν ξεχνά και μάλιστα τιμά ιδιαιτέρως τις επαναλήψεις των επεισοδίων.

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα αποτελούν μέχρι και σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν παίξει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και οι επαναλήψεις της, σημειώνουν εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης.

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Νικόλας, ο αστυνομικός που τα είχε με την κόρη του Θράσου (Στέλιου Μάινα), την Πένυ (Γιουλίκα Σκαφιδά) και ήταν αδερφός του Ζαν Κλωντ (Μάκης Παπαδημητρίου).

Δείτε επίσης: Πριν 5 χρόνια κόντεψε να πεθάνει από νευρική ανορεξία - Σήμερα, δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι

Πως είναι σήμερα ηθοποιός Δημήτρης Μάριζας, δηλαδή ο Νικόλας από τα Μαύρα Μεσάνυχτα;

Αν και ήταν άνθρωπος του νόμου, ο Νικόλας άθελά του μπλεκόταν συχνά σε υποθέσεις που αφορούσαν το νυχτερινό κέντρο και τους ανθρώπους της νύχτας. Τον χαρακτήρα υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Δημήτρης Μάριζας, ο οποίος συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική μέχρι και σήμερα.

Ο Δημήτρης Μάριζας μετρά μία μακριά καριέρα στην τηλεόραση, αν και έγινε ευρέως γνωστός στον κόσμο το 2008 μέσα από τη συμμετοχή του στα Μαύρα Μεσάνυχτα. Το 2013, συμμετείχε και στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Mega, «Το σπίτι της Έμμας».

Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε και στην τεράστια επιτυχία της Cosmote Tv, «Έτερος Εγώ» και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τη σειρά.

Καραφλός και τρομερά αδυνατισμένος: Θυμάστε τον κακό του "Παρά Πέντε"; Σήμερα δεν θα τον γνώριζε ούτε η Ζουμπουλία

Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα, 15 χρόνια μετά, ο κακός της σειράς «Παρά πέντε» που είχε γράψει ιστορία! Εντελώς αγνώριστος. Ούτε οι συμπρωταγωνιστές του δεν θα τον αναγνώριζαν!

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος υποδυόταν τον «κακό» που κυνηγούσε την παρέα της σειράς «Παρά πέντε» και ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας!

Σήμερα, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, είναι εντελώς αγνώριστος και δεν θα μπορούσαμε να τον αναγνωρίσουμε με τίποτα!

κακοσ-παρα-πεντε-25-8

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share