Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρατήθηκε ως «επτασφράγιστο μυστικό» για 200 χρόνια: Η προφητεία που μιλά για Ρωσία και Παγκόσμιο Πόλεμο

Σοκάρει!

19 Αυγούστου 2022 10:38
Κρατήθηκε ως «επτασφράγιστο μυστικό» για 200 χρόνια: Η προφητεία που μιλά για Ρωσία και Παγκόσμιο Πόλεμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εντάσεις και η κλιμάκωσή μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν αν ο κόσμος θα είναι σύντομα μάρτυρας σε μια «θεία πράξη μεσσιανικής παρέμβασης», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα σε σχέση με ιουδαϊκή προφητεία για τον επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την προφητεία που μιλάει για το τέλος του κόσμου.

«Όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι θα έχουν καταλάβει την Κριμαία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι χρόνοι του Μεσσία έχουν αρχίσει, ώστε τα βήματά του να ακούγονται. Και όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι θα έχουν φτάσει στην πόλη της Κωνσταντινούπολης, θα πρέπει να βάλετε τα καλά σας που βάζετε για το Σαμπάτ σας (Σάββατο) για να υποδεχτείτε τον «Μεσσία» ο οποίος θα αναμένεται να έρθει κάθε λεπτό», αναφέρει η ιουδαϊκή προφητεία για τα τεκταινόμενα των ημερών μας…

Λίγο πριν τον θάνατό του το 1797, ένας Εβραίος Ραβίνος εξαιρετικά σεβαστός στη στενή κοινωνία των Ιουδαίων, γνωστός ως Βίλνα Γκαόν, άφησε στους οπαδούς του αυτήν την «προφητική δήλωση» , τονίζοντας τα δύο αυτά συγκεκριμένα γεγονότα που θα συμβούν λίγο πριν από την εμφάνιση του «Μεσσία» που αναμένουν οι Εβραίοι για να μην παρεξηγηθούμε. Μιλάμε για τον δικό τους θεό και όχι για τον Ιησού Χριστό τον υιό του θεού.

προφητεια-πολεμοσ-ρωσια-19-8

Η προφητική αυτή δήλωση, σύμφωνα με το άρθρο κρατήθηκε ως «επτασφράγιστο μυστικό» για πάνω από 200 χρόνια και ένας έτερος ραβίνος, ο Moshe Shternbuch, εγγονός του Βίλνα Γκαόν, μοιράστηκε την «προφητεία» δημόσια για πρώτη φορά το 2014.

Το κείμενο της προφητείας του Βίλνα Γκαόν είχε αναφερθεί από το Ραβίνο Lazer Brody, έναν Αμερικανό γεννημένο στο Ashdod, του Ισραήλ τον Μάρτιο του 2014. Σε αυτή την προφητεία λοιπόν, ο Γκάον αναφέρεται σε δύο σημεία της επικείμενης άφιξης του «Μεσσία»,

α. στην κατάληψη από τη Ρωσία της Κριμαίας και

β. την εισβολή των Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη.

Η πρώτη προφητεία εκπληρώθηκε το 2014, όταν η Ρωσία προσήρτησε την Κριμαία, ενώ αναμένεται να υλοποιηθεί λίαν συντόμως και το δεύτερο σκέλος της προφητείας.

Για την ένδοξη ελληνική βασιλεύουσα την Κωνσταντινούπολη, η ιουδαϊκή προφητεία αναφέρει ακριβώς ότι «όταν δούμε το ρωσικό άλογο στην Κωνσταντινούπολη, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο «Μεσσίας» είναι έτοιμος να φτάσει».

Σύμφωνα με άλλον ραβίνο τον Kloisenberger Rabi, εκτός από τη ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Κωνσταντινούπολη, ένα άλλο σημάδι της επικείμενης άφιξης του Μεσσία είναι ότι «οι Ρώσοι θα έρθουν, και θα έρθουν μαζί με τους γιους του Ισμαήλ, υπονοώντας ότι οι Ρώσοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πνευματικούς απογόνους του Ισμαήλ (μουσουλμάνους). Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι του ερχομού του Μεσσία.

Στρατιωτικά η Ρωσία έχει ήδη συνδεθεί με σιίτες μουσουλμάνους συμμάχους όπως είναι η Συρία και το Ιράν. Όπως αναφέρεται από τους Εβραίους, η κάθοδο της Ρωσίας στην Συρία συνδέεται άμεσα με την προφητεία των «Γωγ και Μαγώγ». Από τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, η Ρωσία έχει μετατραπεί σε κεντρικό παίκτη στη Συρία, οδηγώντας πολλούς να υποθέτουν ότι ο Πούτιν είναι Γωγ και Μαγώγ η Ρωσία.

Τονίζεται επίσης ότι στις 23 Νοεμβρίου 2015, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον ανώτατο Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενεΐ. Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενεΐ ένα από τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου , του μουσουλμανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share