Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Πωλέττα από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί έχει εξαφανιστεί η... μητέρα της Μαίρης

Το οικογενειακό δράμα που την τράβηξε πίσω

14 Αυγούστου 2022 14:33
Θυμάστε την Πωλέττα από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί έχει εξαφανιστεί η... μητέρα της Μαίρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Νταντά» είναι μια από τις αγαπημένες διαχρονικά σειρές του Mega, με τη μητέρα της Μαίρης να είναι από τους χαρακτήρες, που σκόρπιζαν άφθονο το γέλιο χάρη στο μπρίο και την αύρα τους.

Η Πωλέττα Παπαδάκη, όπως ήταν το όνομα του χαρακτήρα, ήταν η μητέρα της Μαίρης Παπαδάκη και είχε πάντοτε τον τρόπο να... περιπλέκει τα πράγματα, αναμειγνυόμενη στα του οίκου που πρόσεχε, εκείνου του Άρη Μπακόπουλου, ο οποίος επίσης έχει αλλάξει. Η ηθοποιός που την ενσάρκωσε, όμως, μετά από δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές και όχι μόνο, έχει χαθεί.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τη Θάλεια Παπάζογλου, που ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια την καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στην κινηματογραφική ταινία Τύψεις συνειδήσεως ενώ την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές Απόρρητος Φάκελος 27 και Στησιχόρου 73. Στην τηλεόραση ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές Τερέζα Βάρμα Δακόστα, Πολεμικές ιστορίες, Σκοτεινές δυνάμεις, Μεθοριακός σταθμός και άλλες.

Έγινε ιδιαιτέρα γνωστή τη δεκαετία του 1980. Κατά την περίοδο 1986-1989 έλαβε μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες κυρίως με πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ συνέχισε την παρουσία της σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Από το 1992 μέχρι το 1994 υποδύθηκε την Ελένη Παπαγιάννη στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Παράλληλοι δρόμοι.

Ακολούθησαν κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές Μάνα είναι μόνο μία, Οι δικηγόροι της Αθήνας και Οι Μεν Και Οι Δεν. Ένας ακόμη γνωστός της τηλεοπτικός ρόλος ήταν αυτός της Πωλέττας Παπαδάκη στην κωμική σειρά του Mega Channel Η Νταντά. Εκεί τις σεζόν 2003-2005 είχε το ρόλο της μητέρας της κεντρικής πρωταγωνίστριας της σειράς Μαίρης κάνοντας διάφορες έκτακτες εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς. Από το 2004 μέχρι το 2009 έλαβε μέρος σε τρεις ιστορίες της κωμικής σειράς Επτά Θανάσιμες Πεθερές.

Τη σεζόν 2006-2007 συμμετείχε σε δύο ιστορίες της κωμικής σειράς Εντιμότατοι κερατάδες ενώ ήταν μέρος του καστ της δραματικής σειράς Αν μ' αγαπάς. Από το 2009 μέχρι το 2010 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Κος και Κα Πελς στον ANT1.

Το οικογενειακό της δράμα

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της προ ετών στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αφηγήθηκε το οικογενειακό της δράμα που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήμουν πολύ δεμένη με τους γονείς μου, τους οποίους πήρα στο σπίτι μου για πέντε χρόνια. Τα παράτησα όλα, προσωπικά, θέατρο, τηλεόραση, τους περιέθαλψα όσο μπορούσα, έκανα ότι μπορούσα, αλλά τελικά έφυγαν και οι δύο μέσα σε μία εβδομάδα. Έφυγε πρώτα η μαμά μου. Ήταν άρρωστοι και οι δύο. Φαίνεται αγαπιόντουσαν πολύ. Είναι δυόμιση χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Μια φίλη γιατρός που με βοήθησε, μου είπε πρέπει να το θέλεις πολύ μέσα σου για να ξαναρχίσεις και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Δεν έχω αδέρφια. Προσπαθώ να είμαι χαρούμενη», εξομολογήθηκε.

Ακόμα, η ίδια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ενώ έφτασε τρεις φορές κοντά στον γάμο και τις τρεις φορές χώρισε, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δεν υπάρχει κανένας στη ζωή μου. Είμαι ένθερμος οπαδός της ελευθερίας. Εάν ο άλλος, τον οποίο πιστεύω, του έχω δώσει όλες τις ελευθερίες του κόσμου, φτάνουμε στο γάμο και μου λέει “αγάπη μου, πρέπει από εδώ και πέρα να είσαι έτσι, να κάνεις αυτό, να μην πας εκεί, να μη φορέσεις αυτό, να μην κάνεις εκείνο”, λέω ευχαριστώ πάρα πολύ, αντί να κάνουμε τόσα έξοδα στον γάμο, να ταλαιπωρήσουμε τόσους ανθρώπους, χαίρεται», δήλωσε με ειλικρίνεια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share