Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μετά το φευγιό σου...": Το σπαρακτικό μήνυμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 26 χρόνια μετά τον θάνατό της

"Θα είσαι για πάντα..."

23 Ιουλίου 2022 13:42
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

26 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα από τα social media θέλησε να αναφερθεί στην αξέχαστη μητέρα του που συνεχίζει να του λείπει πάρα πολύ. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την αποκλήρωση του από τον πατέρα του.

Στις 23 Ιουλίου του 1996 «έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της Αλίκης Βουγιουκλάκη όμως δεν θα σβήσει ποτέ το αστέρι της που συνεχίζει να «μεγαλώνει» γενιές και γενιές.

Αυτό ακριβώς ήθελε να τονίσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του προσωπικού φωτογράφου της Αλίκης, του Κλεισθένη με τους δύο γονείς του και έγραψε στη λεζάντα του:


«Λείπετε και οι δυο σας κανείς δε σας ξέχασε, οι νέες γενιές μεγαλώνουν μαζί σας και συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα ομορφότερο κόσμο. Αλίκη σαν σήμερα 26 χρόνια μετά το φευγιό σου, θα είσαι για πάντα ένα φαινόμενο που όμοιό του δε θα υπάρξει ποτέ».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share