Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Δε θα το μαντέψετε ποτέ: Οι ηθοποιοί από το «Καφέ της Χαράς» που είναι παντρεμένοι και δεν το γνώριζε κανείς

Όταν ξεκίνησε η σειρά τα παιδιά τους ήταν... 5 και 7 ετών

3 Ιουλίου 2022 09:06
Δε θα το μαντέψετε ποτέ: Οι ηθοποιοί από το «Καφέ της Χαράς» που είναι παντρεμένοι και δεν το γνώριζε κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Καφέ της Χαράς» είναι μια σειρά που «σφράγισε» την ελληνική μυθοπλασία και την κωμωδία, με πολλές λεπτομέρειες να μην είναι γνωστές, όπως το ότι δύο ηθοποιοί της είναι στην πραγματική ζωή παντρεμένοι και ελάχιστοι τηλεθεατές το γνώριζαν.

Πρόκειται για δύο από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς, τόσο ασύνδετους μεταξύ τους, που δύσκολα θα πίστευε κανείς πως οι ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν στην πραγματικότητα θα ήταν τόσο κοντά μεταξύ τους.

Ο λόγος για τους τηλεοπτικούς «Τρελαντώνη» και «Κανέλλα» – κατά κόσμον Χάρη Γρηγορόπουλο και την Φωτεινή Ντεμίρη - οι οποίοι μετρούν σχεδόν 30 χρόνια γάμου, με άλλους ηθοποιούς της σειράς να είναι αδέλφια.

Την πρώτη σεζόν του «Καφέ της Χαράς», μάλιστα, ο γιος και η κόρη τους ήταν 5 και 7 ετών αντίστοιχα!

Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος με παιδιά

Ο γάμος τους που δεν απασχόλησε ποτέ τη δημοσιότητα

«Είναι ως και γελοίο. Κοντεύουμε να περιμένουμε εγγόνια στην ουσία κι όλο αυτό μου φαίνεται αστείο. Ο κόσμος βέβαια δεν το ήξερε, άλλα δεν φροντίσαμε να το μάθει κιόλας», έχει δηλώσει ο τηλεοπτικός «Τρελαντώνης» σε συνέντευξή τους για την «άγνοια» του κοινού σχετικά με τον γάμο του με την φουρνάρισσα του Κολοκοτρωνιτσίου.

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο σύζυγός της, Χάρης Γρηγορόπουλος είναι παντρεμένοι από το 1994 και παραμένουν έως και σήμερα πολύ αγαπημένοι. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρίνα και τον Τίτο, που γεννήθηκαν το 1996 και το 1998 αντίστοιχα.

Μιλώντας για το πώς είναι η μακροχρόνια συμβίωση δύο ηθοποιών, η Φωτεινή Ντεμίρη είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν «Είναι ευχάριστη γιατί εγώ και ο Χάρης αγαπάμε αυτή τη δουλειά, τη λατρεύουμε, είναι η ζωή μας, μας ενώνει πάρα πολύ το να είμαστε μέσα στην τέχνη, να μιλάμε για την τέχνη μας, το να ασχολούμαστε, μας ευχαριστεί».

Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share