Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρώτη φορά στο «φως»: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ

Σπάνιο ντοκουμέντο από την τελετή

23 Απριλίου 2022 13:46
Πρώτη φορά στο «φως»: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1965 και σήμερα, ο γιος τους, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram με το όνομα της αείμνηστης μητέρας του, έφερε στο «φως» μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την τελετή.

Δείτε επίσης: Ποιος Παπαμιχαήλ; Στη δημοσιότητα η άγνωστη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με πρωταγωνιστή της «Γης της Ελιάς»

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία ντυμένη νύφη στην πλατεία των Δελφών στις 18 Ιανουαρίου του 1965 όπου με την συνοδεία εκατοντάδων θαυμαστών, ντόπιων και φωτογράφων κατευθύνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δεξιά διακρίνεται ο προσωπικός φωτογράφος της Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τρόπο όπως πάντα ξεχωριστό το γεγονός που αποτέλεσε και το κοσμικότερο όχι μόνο της συγκεκριμένης χρονιάς αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας.

Από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα ανέβει τις επόμενες μέρες αδημοσίευτο video στο προφίλ @studiokleisthenis. Ολόκληρο το μυστήριο του γάμου καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί έχει διασωθεί και αποτελεί πραγματικά ένα ντοκουμέντο για τους λάτρεις του θρυλικού ζευγαριού που σφράγισε με το έργο του την ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Είσαι αγενής και απρόσιτος»: Αυτός είναι ο άντρας που η Βουγιουκλάκη πήρε για να βρίσει και έγινε ο κρυφός έρωτας της ζωής της

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έζησε έντονα, προκαλώντας συχνά αίσθηση με τις διάφορες επιλογές της και ιδίως στην ερωτική ζωή της, όπου αναμφίβολα ξεχωρίζει ο γάμος της με το επί σειρά ετών κινηματογραφικό ταίρι της, Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Παράλληλα, δείτε ποια ήταν η πραγματική της ηλικία όταν πέθανε.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ τις μετά από εκείνο το διαζύγιο το 1975 σοβαρές σχέσεις της με τον Κώστα Σπυρόπουλο και αργότερα τον Βλάσση Μπονάτσο, ενώ οι φήμες για άλλες περιπέτειες με ισχυρούς (και όχι μόνο) άνδρες της εποχής έδιναν και έπαιρναν. Τέτοιου τύπου ονόματα κατά καιρούς έχουν γραφεί αρκετά, παρά το γεγονός ότι πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για αστικούς μύθους, ενώ, αντίθετα, ελάχιστα αναφέρεται το όνομα ενός ανθρώπου με τον οποίο όχι μόνο έζησε θυελλώδη έρωτα αλλά έφτασε μέχρι το σημείο να τον παντρευτεί.

Η γνωριμία με τον Ηλιάδη και η πρώτη κακή εντύπωση γι' αυτόν

Ο λόγος για τον Κύπριο επιχειρηματία, με δουλειές και στον ελλαδικό χώρο, Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος με τον έντονο χαρακτήρα του γοήτευσε από την αρχή της γνωριμίας τους την «Εθνική Σταρ». Όλα άρχισαν εντελώς στραβά όταν εκείνη συνοδευόμενη από τον εκδότη Νίκο Μομφεράτο δείπνησαν στο κοσμικό εστιατόριο «Σκορπιός», ιδιοκτησίας του μελλοντικού συζύγου της. Λέγεται ότι όταν συστήθηκαν η Αλίκη άφησε σκόπιμα να πέσει στο πάτωμα το παλτό της, χωρίς αυτός να κάνει οποιαδήποτε… ιπποτική κίνησή. Αργότερα τον είδε να ξιφουλκεί εναντίον ενός Έλληνα καλλιτέχνη στον οποίο είχε αναθέσει να φιλοτεχνήσει τα πιάτα και άλλα σκεύη του μαγαζιού. Και το έκανε με τρόπο έντονο ο οποίος ενόχλησε την Αλίκη ή τουλάχιστον της έδωσε την αφορμή προκειμένου να επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

Εντυπωσιασμένη, λοιπόν, από το γεγονός ότι ο Ηλιάδης έδειχνε τόσο απρόσιτος και ανεπηρέαστος από την γοητεία της, τον κάλεσε την επόμενη ημέρα για να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά του. Λένε ότι την ώρα της συνομιλίας έπαιζε στο πικ απ της το γνωστό κομμάτι «Σπασμένο Καράβι», αυξομειώνοντας την ένταση του ήχου ανάλογα με το πώς πήγαινε η κουβέντα τους. Ξεκίνησε άσχημα αποκαλώντας τον «αγενή», αλλά σύντομα έγινε ξεκάθαρο ότι μιλούσε ένα κοινό και αμοιβαίο πάθος που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα αλλά κράτησαν για πάρα πολύ καιρό την σχέση τους μυστική, μετά από επιθυμία του Κύπριου συντρόφου της. Ταξίδευαν συχνά σε ολόκληρη την Ευρώπη και ζούσαν τον έρωτά τους, κάνοντας παράλληλα και αμοιβαίες υποχωρήσεις αφού και οι δύο είχαν προηγούμενους γάμους και παιδιά. Όποτε, όμως, μπορούσαν, ξέκλεβαν χρόνο και μοιράζονταν με κάθε τρόπο την ζωή τους. Δυστυχώς για εκείνους, το 1977, μετά από μόλις ένα χρόνο σχέσης, η Αλίκη του τηλεφώνησε για να του μεταφέρει τα τραγικά νέα ότι είχε χάσει το παιδί τους στο οποίο είχε μείνει έγκυος…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share