Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με αυτόν τον άνδρα ήταν τρελά ερωτευμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το άδοξο τέλος του

28 Μαρτίου 2022 14:02
Με αυτόν τον άνδρα ήταν τρελά ερωτευμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε ότι ήταν «βαθιά ερωτευμένη» με τον Barry Mannakee, ο οποίος ήταν αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας που είχε αναλάβει την ασφάλειά της.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την απαγορευμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ωστόσο, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 14 Μαΐου 1987, επτά μήνες αφότου απομακρύνθηκε από τα δικαιώματα προστασίας μετά την αποκάλυψη της στενής τους σχέσης.

Με αυτόν τον άνδρα ήταν τρελά ερωτευμένη η πριγκίπισσα Νταιάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πίστευε ότι δολοφονήθηκε για εκδίκηση και μοιράστηκε τη θεωρία της με τον προπονητή της Peter Settelen κατά τη διάρκεια συνομιλιών σε βιντεοκασέτες που μεταδόθηκαν αργότερα στην τηλεόραση.

Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 Diana: In Her Own Words έδειξε ένα απόσπασμα στο οποίο η Diana είπε: «Όταν ήμουν 24 ή 25 ετών ήμουν βαθιά ερωτευμένη με κάποιον που δούλευε σε αυτό το περιβάλλον. Αλλά μετά τον έδιωξαν και τον σκότωσαν».

Η επίσημη αστυνομική έρευνα για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Επιχείρηση Paget, εξέτασε τη θεωρία και διαπίστωσε ότι ήταν ψευδής.

Η έκθεση του Paget αναφέρει: "Αυτή ήταν μια τυχαία θανατηφόρα σύγκρουση στο δρόμο. Ο Barry Mannakee δεν πέθανε ως αποτέλεσμα σκόπιμης ενέργειας. Τα στοιχεία των μαρτύρων και τα τεχνικά ευρήματα υποστηρίζουν αυτήν την άποψη."

Πηγή: newsweek.com

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share