Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Λιλίκα Καλλίτση από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της

22 Μαρτίου 2022 18:08
Θυμάστε τη Λιλίκα Καλλίτση από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Λιλίκα Καλλίτση, τον αγαπημένο ίσως χαρακτήρα από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»; Η ηθοποιός που την ενσάρκωσε έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετά χρόνια, με την αλλαγή της να είναι αξιοπρόσεκτη.

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου κατάφερε να υποδυθεί με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο το ρόλο της «καυτής» κομμώτριας, που μπήκε όμως στην φυλακή για χρέη στο ΙΚΑ. Από τότε, όμως, άρχισε να λείπει από την τηλεόραση, κάτι που εξήγησε μέσα από αρκετά γεγονότα στη ζωή της, με τη... συγκρατούμενή της επίσης να είναι διαφορετική.

Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει αρκετά, καθώς έχει δύο κόρες, τη μία στα 15 της χρόνια και την άλλη στα εννέα, όπως ανέφερε στο «Στούντιο 4», όπου υπήρξε καλεσμένη. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ειδικά, όπως ανέφερε, σε συνδυασμό με την κρίση, θέλησε να γυρίσει στην Κατερίνη, παίρνοντας μαζί και την οικογένειά της.

Το σχόλιο για το ρόλο της

Ως προς το ρόλο της; «Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία, έμαθα από την κόρη μου πως το hashtag στο Tik Tok έχει πάνω από 1 εκατ. κόσμο. Δεν το αντιλαμβανόμουν, πάντως, στην αρχή ως αστείο το βιογραφικό του ρόλου, όπως το διάβαζα στο σενάριο, καθώς το έξω με το μέσα μου δε συμβασίζουν και ούτε ο Αλέξανδρος Ρήγας με γνώριζε πολύ καλά.

Δεν έχω σχέση με αυτό το σούπερ θηλυκό και στην αρχή, μάλιστα, μου έλεγαν πως παίζω σαν παιδάκι, αλλά μετά το βρήκαμε. Στη συνέχεια μπήκε η αντίστοιχη ταμπέλα, που με οδήγησε στο να πω όχι σε πολλούς αντίστοιχους ρόλους, που μου προτάθηκαν», απάντησε».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share