Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Δε θα την αναγνωρίζετε: Έτσι είναι σήμερα η Κολιάτσου από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

Η τηλεόραση που... την έδιωξε, το οικονομικό πρόβλημα και ο θυμός

27 Νοεμβρίου 2021 11:05
Δε θα την αναγνωρίζετε: Έτσι είναι σήμερα η Κολιάτσου από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Σμαρούλα Κολιάτσου από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της σειράς του ΑΝΤ1; Η ίδια σήμερα είναι πραγματικά... άλλος άνθρωπος, με την ίδια να έχει αλλάξει την εμφάνισή της καθολικά, έχοντας περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή της.

Η Σμαρούλα ήταν κολλητή της Λιλίκας Καλίτση, που επίσης είναι διαφορετική, και συστηνόταν πάντοτε ως διακορεύτρια ανηλίκων στον Κορύλοβο Δράμας και... φιλόλογος για 6.5 χρόνια. Η ίδια είχε εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και δεν έχανε την ευκαιρία της, κάθε φορά που εμφανιζόταν ένας νεαρός στις φυλακές του Καλάμου.

Όσο για την ηθοποιό που την υποδύθηκε, η Βασιλική Δέλιου έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια την κώμη της, αφού έκοψε το μαλλί κι έγινε πραγματικά αγνώριστη. Η τελευταία της παρουσία σε σειρά ήταν στους «Συμμαθητές» το 2014 και, έκτοτε, πρωταγωνιστεί κυρίως στο θέατρο, αν και τη θυμόμαστε περισσότερο από τους «Στάβλους».

Βασιλική Δέλιου πώς είναι σήμερα

Βασιλική Δέλιου θέατρο

Τα δύσκολα γυρίσματα, το τέλος από την τηλεόραση και τα οικονομικά προβλήματα

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» και οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», η ίδια όμως δηλώνει μόνο περαστική από τη μικρή οθόνη, μια επιβάτισσα που θα κόβει σταθερά εισιτήριο για το μεγάλο της πάθος, το σανίδι. Η Βασιλική Δέλιου έχει πει σχετικά: «Οι «Στάβλοι» ήταν μια πολύ σκληρή δουλειά, με απαιτητικά και πολύωρα γυρίσματα, αλλά με βοήθησε σε πολλούς τομείς. Εμείς οι ηθοποιοί δεν έχουμε την ευκαιρία να ονειρευτούμε πράγματα όπως ένα σπίτι, ένα ταξίδι, να βγούμε έξω να δούμε παραστάσεις για τη δουλειά μας… Οι οικονομικές απολαβές από ένα σίριαλ ‒τουλάχιστον στο παρελθόν‒ σου έδιναν αυτή τη δυνατότητα. Παρ’ όλα αυτά, ποτέ δεν έκανα κάτι μόνο για το χρήμα. Ό,τι έχω κάνει, είτε πέτυχε είτε απέτυχε, μου άρεσε πραγματικά. Έχω πει πολλά «όχι» στην τηλεόραση, γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια».

«Η νέα γενιά κατά 80% δεν έχει καλή σχέση σώματος και μυαλού, γεγονός που με σόκαρε», είχε αναφέρει σε παλιότερη δήλωση στο Athensmagazine η Βασιλική Δέλιου. «Μιλάμε για παιδιά που έχουν τελειώσει σχολές και θέλουν να λέγονται ηθοποιοί. Ωστόσο δεν ευθύνονται τα παιδιά. Διαπίστωσα ένα τεράστιο έλλειμμα στις εξετάσεις και σε σχέση με το λόγο του ηθοποιού και την κριτική σκέψη. Για όλα αυτά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι δραματικές σχολές, μερικές εκ των οποίων, το λέω ευθαρσώς, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Θυμώσαμε πολλές φορές τα μέλη της επιτροπής με την εκμετάλλευση των παιδιών».

«Έχω τηλέφωνο και φίλους που με αγαπούν και τους αγαπώ, και μάλιστα επικοινωνώ και τηλεπαθητικά, αυτό είναι τρομερό… Από τότε που έφυγε η τηλεόραση από το σπίτι μου, στην οποία έτσι κι αλλιώς παρακολουθούσα κριτικά κάποια πράγματα και συγκεκριμένες εκπομπές, έχω διαπιστώσει ότι η σκέψη μου είναι πιο παραγωγική… Έχω πιο ουσιαστικό χρόνο για να πω πράγματα στον εαυτό μου. Ακούω ραδιόφωνο, αλλά δεν με αποσπά τόσο, γιατί μέσω αυτού πλάθω εικόνες με τη φαντασία μου», αναφέρει η Βασιλική Δέλιου.

Σε σχέση με τη προσωπική της ζωή δεν έχουμε πληροφορίες καθώς δε δίνει τροφή στα ΜΜΕ καθώς την ενδιαφέρει αποκλειστικά να μιλά όταν έχει κάτι να δηλώσει σχετικά με τη δουλειά της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share