Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για την πραγματική σχέση Αλίκης Βουγιουκλάκη - Τζένης Καρέζη

Αυτή ήταν...

21 Φεβρουαρίου 2022 11:04
Συγκλονιστική αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για την πραγματική σχέση Αλίκης Βουγιουκλάκη - Τζένης Καρέζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι θρυλικές Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη, τα αστέρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, όχι μόνο δεν ήταν αντίπαλες, όπως θέλανε να τις παρουσιάζουν τα μέσα τότε, αλλά διατηρούσαν μια πολύ ωραία τρυφερή φιλία.

Με την ευκαιρία δες εδώ την συγκλονιστική στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποχαιρέτησε την Τζένη Καρέζη και κατέρρευσε στην κάμερα.

Χαρακτηριστικά, όπως είχε αποκαλύψει η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1993 σε μία συνέντευξη της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίο" η σχέση της με την Τζένη Καρέζη ήταν η πιο ειλικρινής που είχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου της έκανε την εξής ερώτηση: "Με την Τζένη Καρέζη πως είναι οι σχέσεις εκείνα τα χρόνια, τα χρόνια του εθνικού της σχολής;"

Τότε η Αλίκη Βουγιουκλάκη απάντησε: "Είναι οι πιο τρυφερή, η πιο φιλική σχέση, η πιο ανθρώπινη και η πιο ειλικρινής που είχα στην πορεία μου και για την Τζένη νομίζω ήταν το ίδιο."

Μάλιστα, η Αλίκη ανέφερε πως θεωρεί ότι Τζένη είναι "το πιο ωραίο κορίτσι" που έχει δει ποτέ στη ζωή της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι δυο τους έκαναν μαζί εξορμήσεις ενώ τους άρεσε να φοράνε και τα ίδια ρούχα.

Επιπλέον, όπως αναφέρει στη συνέχεια: "Πηγαίναμε στο Cine Βικτώρια, πάντα πιο νωρίς, ντυμένες ίδια, φροντίζαμε να φοράμε τα ίδια ρούχα και καθόμασταν στις πίσω πίσω θέσεις να δούμε πόσο αρέσουμε".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share