Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό: Αυτή τη δουλειά έκανε η Ρούλα Κορομηλά πριν γίνει παρουσιάστρια

Από εκεί ξεκίνησε για τη μεγάλη καριέρα

26 Ιανουαρίου 2022 12:56
Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό: Αυτή τη δουλειά έκανε η Ρούλα Κορομηλά πριν γίνει παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια από τις πιο ιστορικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια, με την ίδια να έχει καταγράψει τη δική της διαδρομή και πάντοτε να μνημονεύεται, παρότι εδώ και αρκετό καιρό έχει αποσυρθεί και εμφανίζεται μονάχα σε ειδικές περιστάσεις.

Η παρουσιάστρια έκανε μια τεράστια καριέρα σε ΑΝΤ1, Mega, Alpha, Star και Epsilon, προτού σταματήσει από το τελευταίο κανάλι το 2016, όταν και είχε επαναφέρει το «Μπράβο Ρούλα» χωρίς επιτυχία. Η Κορομηλά, όμως, δεν είχε πάντοτε αυτό το ρόλο, αλλά έκανε μια διαφορετική δουλειά, προτού ανακαλυφθεί το ταλέντο της.

Η πρώτη δουλειά και η «εκτόξευση»

Η Κορομηλά, συγκεκριμένα, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Κάπως έτσι, ακολούθησε όλη αυτή η σταδιοδρομία στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς και, εδώ και 6 χρόνια, εμφανίζεται σπάνια. Η τελευταία της εμφάνιση ως παρουσιάστριας ήταν στην Πρωτοχρονιά του 2021, όπου παρουσίαζε το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου, ενώ πιο πρόσφατη γενική της παρουσία ήταν στη συνέντευξη στο «Βινύλιο» για το θέμα της τηλεόρασης της δεκαετίας του 1990, εντυπωσιάζοντας και σήμερα με την εμφάνισή της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share