Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερίνα Γιουλάκη: Σπάνια εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού - Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 της!

Κρατιέται μια χαρά

17 Νοεμβρίου 2021 10:48
Κατερίνα Γιουλάκη: Σπάνια εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού - Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Γιουλάκη αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του ηθοποιού και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Έφυγε ουρλιάζοντας η Κατερίνα Γιουλάκη από την Επίδαυρο: "Ντροπή! Αίσχος"!

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 της!

Κατερίνα Γιουλάκη σήμερα

Ίνκα Τσαγκάρη: Η όμορφη κόρη της Έλενας Ναθαναήλ πήρε τα μάτια και τη γοητεία της μαμάς της!

Έλενα Ναθαναήλ, η όμορφη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. “Έφυγε” από τη ζωή το 2008 αφήνοντας πίσω της την κόρη της Ίνκα Τσαγκάρη. Η Ίνκα Τσαγκάρη όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και πιο πολύ στην μητέρα της Έλενα Ναθαναήλ.

Η κόρη της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και οι φίλοι της διοργάνωσαν πέρυσι, στο θέατρο Σταθμός, ένα αφιέρωμα για την συμπλήρωση των δέκα χρόνων από τον θάνατο της.

Μοιάζει αρκετά με την μητέρα της Έλενα Ναθαναήλ. Μια ματιά και μόνο στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας πείσει κι εσάς.

Αδύνατον: Θυμάστε τον «Άγγελο» από το «Ρετιρέ»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Ήταν ένα από τα τελευταία πουλέν του Γιάννη Δαλιανίδη. Άριστος χορευτής αλλά και καλός ηθοποιός ο Αγγελος Χατζής ήταν από τους τελευταίους που πήραν το εισιτήριο από τον αξέχαστο σκηνοθέτη για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πώς είναι σήμερα όμως ο ηθοποιός που λατρεύαμε να βλέπουμε;

Πρώτα στο «Ρετιρέ» στο ρόλο του Άγγελου και στη συνέχεια και στους «Μικρομεσαίους» την τελευταία σημέρα του Δαλιανίδη στο Mega.

Δείτε επίσης: Αυτό θα πει αλλαγή: Δείτε πώς ήταν 19+1 διάσημοι Έλληνες πριν γίνουν γνωστοί!

Σήμερα ο Άγγελος Χατζής είναι στην κυριολεξία αγνώριστος. Με μαύρο κορακί μαλλί και με το σώμα του να μην έχει καμία σχέση με το ψηλόλιγνο αγόρι που γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Μαθαίνω πως στο πρόσφατο παρελθόν ο ηθοποιός πέρασε πολλά προβλήματα και οικονομικά και προσωπικά τώρα όμως είναι μια χαρά απλά έχει επιλέξει να ζει μακριά από την εγχώρια βιομηχανία θεάματος αλλά κοντά στη μεγάλη του αγάπη, τη θάλασσα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share