Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Ξαφνικός θάνατος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - Τραγικές ώρες

Συντετριμμένος!

24 Οκτωβρίου 2021 16:56
Ξαφνικός θάνατος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - Τραγικές ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε μιλήσει στην Espresso για την απώλεια που το στιγμάτισε. Τι είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός;

Πάνος Μιχαλόπουλος: Όσα είχε πει σε συνέντευξή του

«Ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα ήταν φίλος και αδερφός. Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη.

Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του», είχε πει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ξαφνικός θάνατος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - Τραγικές ώρες

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό αντίο που του στοίχισε. "Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Μουστάκας, ο Δαλιανίδης…Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας", ανέφερε συγκινημένος.

Ο ίδιος είχε εξηγήσει και του λόγους για τους οποίους εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα:

"Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει", κατέληξε ο ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share