Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την κόρη του Γιάγκου Δράκου, Τατιάνα, από τη Λάμψη; Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)

Θα την αναγνώριζες άραγε αν την έβλεπες στο δρόμο;

24 Οκτωβρίου 2021 12:42
Θυμάστε την κόρη του Γιάγκου Δράκου, Τατιάνα, από τη Λάμψη; Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λάμψη αποτέλεσε την ελληνική σειρά με την μεγαλύτερη διάρκεια που καθήλωνε επί χρόνια τους τηλεθεατές. Οι πρωταγωνιστές της, φυσικά, αγαπήθηκαν όσο λίγοι και συνδέθηκαν πολύ με τη σειρά. Μια από αυτές ήταν και η ηθοποιός που υποδύθηκε την Τατιάνα, την κόρη του Γιάγκου Δράκου. Παράληλα, έτσι είναι σήμερα ο Ευλογητός της Λάμψης!

Ο λόγος για την ηθοποιό Καλλιόπη Ευαγγελίδου η οποία μπορεί πλέον να μην βρίσκεται στην Αθήνα αλλά εξακολουθεί να ασχολείται με το χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής. Θα την αναγνώριζες άραγε αν την έβλεπες στο δρόμο;

Δείτε μερικές φωτογραφίες της για το πως είναι σήμερα, όπως έχουν δημοσιευτεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμάστε τον Τίμο Δράκο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Τίμο Δράκο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι σήμερα! Η Λάμψη ήταν η αγαπημένη σειρά πολλών Ελλήνων τηλεθεατών που πέρασαν πολλοί και διαφορετικοί ηθοποιοί!

Πέρα από τη Λάμψη, ο ηθοποιός είχε ελάχιστες συμμετοχές σε σειρές όπως το «Μικροί Μεγάλοι», «Τμήμα Ηθών», «Τρεις Χάριτες» και «Απιστίες». Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη. Θυμάστε τη Σοφία Λίλη από το Bar; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο γιος του Γιάγκου Δράκου λοιπόν θα βρεθεί στο "Πάμε Πακέτο" και θα δώσει μία συγκλονιστική συνέντευξη! Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός τονίζει: «Έκανα λάθη, είχα τάση να μην θέλω να βγω έξω, να μην περιποιούμαι τον εαυτό μου, να φέρομαι αγενώς».

Πώς είναι σήμερα Λάμψη

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έστειλε πακέτο στον Κώστα Κόκλα. Ποιος είναι ο λόγος, που του στέλνει πακέτο;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share