Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Σοφία Λίλη από το Bar; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Απίστευτη αλλαγή...

18 Αυγούστου 2019 12:39
Θυμάστε τη Σοφία Λίλη από το Bar; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε το χαρακτηριστικό ριάλιτι ''Bar'' και τους παίκτες του. Συγκεκριμένα μας ήρθε στο μυαλό μια παίκτρια του ριάλιτι που αγαπήθηκε πολύ! Ποια λέμε; Την Σοφία Λίλη φυσικά, τη θυμάστε αν δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα θα πάθετε πλάκα!

Το μακρινό 2002 (θεέ μου πόσα χρόνια) έκανε πρεμιέρα στο μεγάλο κανάλι (aka Mega) το reality show The Bar, μέσα από το οποίο γνωρίσαμε ουκ ολίγα άτομα. Λίγοι ήταν αυτοί που έμειναν χαραγμένοι στη μνήμη μας και φυσικά αυτόν που κέρδισε (Αντρέας Παρασκάκης) τον θυμόμαστε αμυδρά. Είναι νόμος άλλωστε πως πάντα περισσότερη εντύπωση σου προκαλούν αυτοί που δεν κερδίζουν. Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!


Οι «Φίλοι για πάντα» ας πούμε που απαρτιζόταν από τους Λορέντζο και Γιώργο μπορεί να μην κέρδισαν, όμως ακόμη και σήμερα τραγουδάμε το «Ταινία Φαντασίας». Το ίδιο ισχύει και για τη Στέλλα Μπεζαντάκου και τη Μαίρη Γεώρτση. Σήμερα όμως δεν θα θυμηθούμε κανέναν από αυτούς που σου προαναφέραμε. Θα σε ρωτήσουμε όμως αν θυμάσαι μία άλλη παίκτρια, τη Σοφία Λίλη.


Ήταν εκείνη η παίκτρια με το φουντωτό ξανθό σγουρό μαλλί, που μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα άνοιξε το δικό της bar στην Τήνο. Πώς είναι όμως σήμερα, 17 χρόνια μετά η Σοφία και που βρίσκεται;

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Ελευθέρας από το Βar!

Αποτέλεσε μαζί με τον Λορέντζο ένα από τα αγαπημένα δίδυμα που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά ριάλιτι! Πώς είναι όμως σήμερα ο ο Γιώργος Ελευθέρας από το Βar;

Ο λόγος για τον Γιώργο Ελευθέρα από το Bar, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με την αγαπημένη του μουσική, όπου διατηρεί ακόμα το συγκρότημα "Φίλοι για πάντα", μαζί με τον Νίκο Ελευθέρα! Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φωτογραφία στην οποία τον τάγκαραν μόλις χτες και δείτε πως είναι σήμερα:

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο Γιώργος Ελευθέρας φαίνεται εμφανώς.... γερασμένος με το μούσι του να έχει ασπρίσει, ωστόσο η εμφάνισή και το στυλ του παραμένουν πανομοιότυπα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Γιώργου από το πρόσφατο παρελθόν:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share