Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Έχει αποσυρθεί από την υποκριτική

21 Σεπτεμβρίου 2021 19:58
Θυμάστε την Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σμαράγδα Διαμαντίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Εμείς κι εμείς”. Η Σμαραγδία όπως τη φώναζε η Παρθένα (σ.σ. Ελένη Γερασιμίδου) παρέμεινε στο θρυλικό πλέον σήριαλ του Mega για 4 ολόκληρα χρόνια και δεν έλειψε από κανένα επεισόδιο. Η καριέρα της δεν ακολούθησε ωστόσο την πορεία που φανταζόμασταν καθώς συμμετείχε σε μερικά μόνο σήριαλ αλλά και σε ταινίες.

Σμαράγδα Διαμαντίδου: Η απόσυρση το 1998

Η ηθοποιός σήμερα, ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα παιδιά της και δεν ασχολείται με όλα αυτά. 21 χρόνια μετά το τέλος του «Εμείς κι εμείς» και όπως θα δείτε στο υλικό, είχε το χρόνο σύμμαχο της. Δείτε τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας στο twitter.

Ωστόσο, όπως μαρτυρούν, οι φωτογραφίες η Σμαράγδα Διαμαντίδου γυμνάζεται , είναι φρέσκια και πάντα εντυπωσιακή. Ο χρόνος της φέρθηκε γενναιόδωρα και έχει ένα κορμί “λαμπάδα”.

Δείτε πως είναι σήμερα στις παρακάτω φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Σμαράγμα από το

Θυμάστε την Σμαράγμα από το

Θυμάστε την Σμαράγμα από το

Θυμάστε την Σμαράγμα από το

Αγνώριστη σήμερα η «κοντή» του «Παρά Πέντε»: Η «Γαρουφαλιά» είναι πιο «καυτή» από ποτέ

Θυμάστε τη «Γαρουφαλιά» από το «Παρά Πέντε», που έγραψε τη δική της ιστορία ως χαρακτήρας, με τη «Θεοπούλα» να την χαρακτηρίζει ως την «κοντή»; Η ίδια σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ, με την αλλαγή να είναι εντυπωσιακή.

Το ρόλο, όπως ίσως θα θυμάστε, υποδύθηκε η Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την «κοντή» της κωμικής σειράς, αφού τα μαλλιά της έχουν μακρύνει και έχει αλλάξει αρκετά, όπως και η κόρη της Ζουμπουλίας.

Η ηθοποιός διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα, όπως βλέπουμε και στις πρόσφατες φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram:

Η λατρεία του κόσμου μετά το «Παρά Πέντε» και η κατάθλιψη

H Κατερίνα Θεοχάρη έχει τελειώσει τη δραματική σχολή Ίασμος. Της αρέσει η γυμναστική, αφού παλιότερα ήταν και αθλήτρια του στίβου, κάνει windsurfing και έχει ένα κορμί λαμπάδα.

Την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «κοντής» στο «Παρά Πέντε», ωστόσο μετρά ακόμη πολλές άλλες επιτυχίες καλλιτεχνικά.

Η Κατερίνα Θεοχάρη έγινε γνωστή από τον ρόλο της κοντής του «Παρά πέντε». Η ίδια είχε πει σχετικά: «Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά αυτή και καθετί που γινόταν δεν το απολάμβανα τόσο πολύ, γιατί είχα πάρα πολύ άγχος. Όλο αυτό μου φαινόταν βουνό. Αλλά γενικώς έζησα πολύ όμορφες καταστάσεις. Τι να πρωτοθυμηθώ. Ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ τον ρόλο μου, που ήταν φορές που ερχόταν δίπλα μου για να δει αν είμαι κοντή»!

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού: «Η επιτυχία του Παρά Πέντε ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την “κοντή”. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”. Η “κοντή” θα με ακολουθεί για πάντα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει “α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή”. Είμαι 1μ.66.»

«Μετά το “Παρά πέντε” ήμουν τρία χρόνια εκτός δουλειάς εξαιτίας μιας επέμβασης που έκανα στις φωνητικές μου χορδές και όλο αυτό απαιτούσε αφωνία. Απαγορευόταν να μιλήσω, όταν έμπαινα σε ταξί, είχα ένα μπλοκάκι και του έγραφα που θέλω να με πάει. Με πήγε πίσω η επέμβαση γιατί όταν έχεις κάνει μια επιτυχία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, αλλιώς σε ξεχνάνε», είπε η Κατερίνα Θεοχάρη.

«Έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, είχα κι έναν χωρισμό. Μετά οι φίλοι, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, απομακρύνθηκαν πολλοί που νόμιζα πως ήταν φίλοι μου. Πήγα και σε ψυχολόγο και με βοήθησε πολύ. Πήρα και αντικαταθληπτικά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνεις πιο δυνατός», δήλωσε στην εκπομπή Ooh la la.Ένας από τους λόγους που μίλησα είναι γιατί ο κόσμος έχει ταμπού με το θέμα της κατάθλιψης και δεν μιλάει. Το έκανα ακριβώς για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και να τους πω ότι η κατάθλιψη νικιέται. Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος, αλλά ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν. Μέσα επίσης από αυτήν τη διαδικασία έγινε και ένα ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων που αξίζει να έχεις δίπλα σου. Και βγήκα πιο δυνατή», ανέφερε η Κατερίνα Θεοχάρη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share