Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη δικηγόρο Έλλη Ρούσσου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα

Καμία σχέση το πριν και το μετά

17 Σεπτεμβρίου 2021 15:24
Θυμάστε τη δικηγόρο Έλλη Ρούσσου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη δικηγόρο Έλλη Ρούσσου, που είχε αναλάβει την υπόθεση του σπιτιού στο Μαρούσι από την πλευρά της Ελένης Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η ηθοποιός, που την υποδυόταν, έχει αλλάξει σήμερα εντελώς και... θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε.

Τι κι αν έχουν περάσει 21 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται το Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ελληνική τηλεόραση, τα επεισόδια κι οι ατάκες που έχουμε ακούσει μέσα σε αυτά δεν πρόκειται να φύγουν από τη μνήμη μας. Γι’ αυτό, φυσικά, δεν έχουμε να ευχαριστούμε άλλους, παρά τον Χάρη Ρώμη και την Άννα Χατζησοφιά που δημιούργησαν χαρακτήρες – «έπη» για το κοινό, αν και ορισμένοι έχουν πεθάνει.

Πάρε, για παράδειγμα, την Έλλη Ρούσσου που υποδύθηκε με εξαιρετική επιτυχία η Ελένη Φιλίππα. Πόσες φορές έχεις γελάσει με το παιχνίδι που της κάνει ο Μάνθος κι άλλες πόσες με την προσπάθειά της να βγάλει άκρη με την πελάτισσά της, Ελένη Βλαχάκη; Μαζί με τον Νίκο Γρέβια, εύκολα αξίζουν ένα βραβείο υπομονής με τους πελάτες slash φίλους που έχουν. Όσο να 'ναι, και πολύ συνεργάσιμους δεν τους λες.

Ελένη Φιλίππα σήμερα

Ελένη Φιλίππα με Χάρη Ρώμα

Είναι μητριά γνωστού ηθοποιού

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» είχε βρεθεί η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Μάλιστα, πρωταγωνιστής, αποκάλυψε πως η μητριά του είναι η δικηγόρος Έλλη, από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι ηθοποιός, λίγους μήνες πριν επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησαν για τους ρόλους τους και τα συναισθήματα τους.

Μεταξύ αυτών και ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης», Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος έκανε και μία αποκάλυψη που πολλοί δε γνώριζαν για την ζωή του.

Ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως η Ελένη Φίλιππα, η οποία έγινε γνωστή ως δικηγόρος Έλλη Ρούσσου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η μητριά του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share