Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η εγκατάλειψη των σπουδών, οι δύο γιοι που του μοιάζουν εκπληκτικά και η 25ετή συμβίωση με την Φαίη Κοκκινοπούλου

Ένας από τους γιους του ασχολείται επίσης με την υποκριτική

16 Σεπτεμβρίου 2021 11:54
Αντώνης Καφετζόπουλος: Η εγκατάλειψη των σπουδών, οι δύο γιοι που του μοιάζουν εκπληκτικά και η 25ετή συμβίωση με την Φαίη Κοκκινοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος γεννήθηκε το 1951 τελείωσε το δημοτικό στο Ζωγράφειο, ενώ το 1964 ήρθε πρόσφυγας στην Αθήνα και φοίτησε στο 8ο Γυμνάσιο Αρρένων. Η καταγωγή της οικογένειάς του είναι από τη Βουχωρίνα Βοΐου του νομού Κοζάνης.

Αντώνης Καφετζόπουλος νέων

Η εγκατάλειψη των σπουδών και η υποκριτική

Το 1969 εισήχθη στο Οικονομικό και Πολιτικό τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του το 1971.

Καφετζόπουλος γιος

Εργάστηκε ως στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας και ως ηχολήπτης μουσικής, ενώ παράλληλα σπούδασε υποκριτική. Η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση στο θέατρο ήταν κοντά στην Έλλη Λαμπέτη και στο έργο "Φιλουμένα Μαρτουράνο", ενώ στην τηλεόραση έγινε γνωστός από την "Αστροφεγγιά" και "Το μινόρε της αυγής" και την "Παραγγελιά" στον κινηματογράφο.

Η σχέση με τη Φαίη Κοκκινοπούλου την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές. Βρισκόταν σε σχέση εκτός γάμου για 25 χρόνια, μέχρι και τον Μάρτιο του 2016, οπότε ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, με την ηθοποιό Φαίη Κοκκινοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο τον Σπύρο γεννημένο το 1999. Από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε το 1985 ακόμη έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Οι γιοι του Αντώνη Καφετζόπουλου σε φωτογραφίες

Ο γιος του με τη Φαίη Κοκκινοπούλου, Σπύρος

Ο μεγάλος του γιος Γιώργος που είναι επίσης ηθοποιός

Αντώνη κουράγιο: Η απίστευτη τραγωδία που χτύπησε τον Καφετζόπουλο!

Αντώνη κουράγιο: Η απίστευτη τραγωδία που χτύπησε τον Καφετζόπουλο!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μπορεί μέσα από τους ρόλους τους να κάνει τον κόσμο να γελάει ωστόσο ο ίδιος πάλεψε με την κατάθλιψη.

«Υπάρχει ένα ιστορικό στην οικογένεια, ο παππούς μου αυτοκτόνησε, ο πατέρας μου πέρασε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ίσως όλα αυτά να σχετίζονται και με το δικό μου πρόβλημα ως προς το κομμάτι της κληρονομικότητας. Πλέον παίρνω τα φάρμακά μου και έχω μάθει να διαχειρίζομαι την κατάθλιψή μου. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ήμουν ένας άλλος άνθρωπος σε σχέση με το παρελθόν και τα βιώματα που κουβαλούσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είσαι ψωνάρα Ξεφτιλίδου, ουδέν προ του τέλους μακάριζε...": Τραγικές ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Υπήρχαν περίοδοι που αποζητούσα την απομόνωση, ακόμη και όταν ήμουν σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούσα φυσιολογικά. Πίστευα ότι έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου και η ενασχόλησή μου με τα καλλιτεχνικά ήταν το τέλειο καμουφλάζ, το τέλειο άλλοθι για τη μη παραδοχή της πραγματικότητας. Είχα έντονες, δυσάρεστες στιγμές, αλλά τότε ήταν δύσκολο να το εξηγήσω και να το αποδεχτώ σαν πρόβλημα.

Δεν γνώριζα πολλά πράγματα. Αυτό το κομμάτι της απομόνωσης, της αυτοκατηγορίας ήταν κάτι το τρομερό. Πέρασαν δέκα χρόνια για να καταλάβω ότι δεν πήγαινε άλλο… Αυτό το εσωτερικό μαστίγωμα που έκανα στον εαυτό μου, ότι για όλα φταίω, το αίσθημα απαισιοδοξίας που είχα για τα πάντα ήταν οι χαριστικές βολές…Ήταν εκείνη η στιγμή της ζωής μου που απευθύνθηκα σε έναν ψυχίατρο. Η διάγνωση ήταν κατάθλιψη».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share