Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μιχάλης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ανείπωτη θλίψη για τους φαν της σειράς

Θρήνος για τους συντελεστές

30 Αυγούστου 2021 09:39
Πέθανε ο Μιχάλης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ανείπωτη θλίψη για τους φαν της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι ένα αγαπημένο σήριαλ, που όμως μετρά και τους περισσότερους νεκρούς μέχρι σήμερα, με έναν εξ αυτών να είναι από τους αγαπημένους του κοινού.

Η σειρά του ΑΝΤ1 είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει νούμερα ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως παίζεται σε επανάληψη πολλά χρόνια.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τη σειρά, ωστόσο κάποιοι από τους ηθοποιούς που έκαναν έστω και ένα «πέρασμα» δεν βρίσκονται πια μαζί μας, όπως κι εκείνος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Βελέντζας. Ο... γερο-Μανταρινάκης ή καπετάν Μιχάλης έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 87 ετών.

Θυμάστε την Αλέκα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα

Θυμάστε την Αλέκα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», που είχε κάνει τον Νικόλα να τον ερωτευτεί σφόδρα, αλλά τελικά... τον άφησε για τον Μπάμπη Μπάμπουρα; Η ίδια σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ και πραγματοποιεί διαφορετικό επάγγελμα.

Το θρυλικό σήριαλ του AΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» έριξε αυλαία τον Ιούνιο του 2000 όμως ακόμα και τώρα, 19 χρόνια μετά το τέλος του, καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό τα μεσημέρια όπου προβάλλεται σε επανάληψη.

Ένα από τα επεισόδια το οποίο θεωρείται και από τα αγαπημένα των τηλεθεατών είναι αυτό με τίτλο «Οι γαμπροί της δυστυχίας» όπου ο «Κωνσταντίνος» και η «Ελένη» προσπαθούν να βρουν γαμπρό στη «Ματίνα».

Τον ιδανικό γαμπρό τον εντοπίζουν στο πρόσωπο του αστυνομικού «Μπάμπη Μπάμπουρα» τον οποίο υποδύθηκε ο Περικλής Αλμπάνης.

Και ενώ το συνοικέσιο προχωρά κανονικά ανάμεσα στους δυο, η «Αλέκα» φλερτ του «Νικόλα» ήρθε και ανέτρεψε τα πάντα.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και οι υποκριτικές της ικανότητες είχαν τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας.

Η καριέρα που ακολουθεί σήμερα

Η «Αλέκα» κατά κόσμον, Χριστίνα Γκόλια, πλέον έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και εργάζεται ως τραγουδίστρια, ενώ είχε δημιουργήσει και τη δική της μπάντα.

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, μάλιστα, στις 3 Ιουλίου, εμφανίστηκε στον πανέμορφο κήπο του Χυτηρίου για να μας παρουσιάσει μία μουσική παράσταση με Retro-Pop αισθητική,ταξιδεύοντας σε swing, jazz και pop-rock ακούσματα από παλαιότερες δεκαετίες έως και σήμερα.

Το ελληνικό ρεπερτόριο παντρεύεται αρμονικά με το ξενόγλωσσο, με την ερμηνεύτρια να ενώνει τη σύγχρονη πραγματικότητα με τη vintage μαγεία μιας άλλης εποχής.

Μας ταξιδεύει σε φωνές και σε αισθητικές που μας μεθούν: από την θρυλική Βέμπο και τη θεατρική Rita Hayworth,εως τη σημερινή Amy Winehouse και την Caro Emerald, μας ξανασυστήνει με τον δικό της τρόπο τον Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, μας «χαϊδεύει» με τις bossa πινελιες των Pink Martini και μας ξεσηκώνει με το These boots are made for walking της Nancy Sinatra.

Η σχέση με αλκοολικό και η «διπλά» τραγωδία

Η Χριστίνα Γκόλια είχε δώσει μία εξομολογητική συνέντευξη. «Ήμουν 15 χρόνια σε σχέση με έναν άνθρωπο εθισμένο στο αλκοόλ! Τον αγαπούσα παρά πολύ, ήθελα να τον βοηθήσω! Πίστευα ότι η αγάπη θα τον γιατρέψει, ότι θα αλλάξει! Τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν γίνεται» εξομολογείται και συνεχίζει να μας σοκάρει μιλώντας για την απώλεια των γονιών της. «Έχω χάσει και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες.

Πρώτα ο μπαμπάς μου από εγκεφαλικό κι ύστερα από 6 μήνες η μαμά μου από καρκίνο. Πολύ σκληρά χρόνια. Κοιτάζω μπροστά! Δεν το βάζω κάτω παρά όσα πέρασα! Είμαι θετικός άνθρωπος με όλο τον. κόσμο και πιστεύω ότι πρέπει να συγχωρούμε! Και τους άλλους, αλλά κυρίως τον εαυτό μας», δήλωσε στην espresso.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share