Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη: Έτσι είναι σήμερα η Μιρέλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δε θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει

Έκανε στροφή στην καριέρα της η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά

25 Αυγούστου 2021 10:21
Αγνώριστη: Έτσι είναι σήμερα η Μιρέλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δε θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Μιρέλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», που για λίγο είχε μετατρέψει το ιστορικό νεοκλασσικό του Αμαρουσίου σε οίκο ανοχής; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μετά από πολλά χρόνια συμμετοχών σε μεγάλες παραγωγές και σπουδαίες σειρές, έχει αλλάξει εντελώς, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη ζωή της.

Η Γαλήνη Τσεβά μπορεί στο πρόσωπο γενικά να αναγνωρίζεται, καθώς επεμβάσεις δεν έχει κάνει, αλλά αλλάζει κατά καιρούς το λουκ της, ειδικά στα μαλλιά, δείχνοντας πάντως στα 54 της ακόμη ακμαιότατη, με μια άλλη ηθοποιό που πέρασε να είναι εντελώς διαφορετική.

Γαλήνη Τσεβά σήμερα

Γαλήνη Τσεβά εμφάνιση

Η μεγάλη της αλλαγή, δε, φάνηκε όταν εμφανίστηκε στη σειρά «Το Σόι σου», η οποία παρεμπιπτόντως είναι και η τελευταία της παρουσία στην τηλεόραση, από όπου εδώ και χρόνια έχει πάρει τις αποστάσεις της.

Γαλήνη Τσεβά Το Σόι Σου

Η πορεία της Γαλήνης Τσεβά, η αλλαγή καριέρας και η εξαφάνιση

Η Γαλήνη Τσεβά γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1967.Την γνωρίσαμε και την λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο της Σόφης στην κωμική σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα». Ζει στην Κυψέλη μαζί με την οικογένειά της. Ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων εξού και η τελειομανία που την διακρίνει. Παλιότερα την μπέρδευαν με την Ελένη Δήμου

Φοίτησε στη Σχολή Θεάτρου δίπλα σε ξεχωριστούς δασκάλους, όπως ήταν οι: Α. Αντωνόπουλος, Ε. Χατζηαργύρη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και άλλους. Η ίδια είχε τονίσει σχετικά: «Είχα τη διακριτική ευχέρεια να παίρνω από τον καθένα τα καλύτερα και να τα προσαρμόζω στην ιδιοσυγκρασία μου».

Έχει πάρει μέρος σε διάφορα σήριαλ όπως: «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Safe sex», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Μαμά και γιος», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Τμήμα Ηθών», «Οδός Ανθέων» κ.α. Πριν από δύο χρόνια συμμετείχε στην ελληνική ταινία «The Kings of Mykonos», και πέρυσι πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο «Ευρέ Εργά» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Γαλήνη Τσεβά έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Φασουλή στις θεατρικές παραστάσεις: «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Η δίαιτα του αστροναύτη» και «Η ωραία φάση».

Κατά καιρούς παίζει μουσική σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας, μια συνήθεια που λατρεύει και αγαπά. Άνθρωπος «έξω καρδιά», εύχεται να μην χάσει ποτέ το χιούμορ και την όρεξη για ζωή, γιατί «αυτά μας έχει μείνει μόνο», όπως είπε και η ίδια.

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Ντόλτσε Βίτα, όμως παραμένει μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές. Πέρα από τους ρόλους της Χριστίνας και της Σάσας, ο κόσμος αγάπησε και τον ρόλο της Σόφης, την οποία υποδυόταν η Γαλήνη Τσεβά.

«Είναι ένας μαγνήτης, ένα μικρόβιο» είχε πει το 2014. «Είναι γοητευτικό να είναι κανείς ηθοποιός και να επιλέγει κάθε φορά να “φορά” ζωές άλλων. Είναι μοναδικό το ότι μπορείς να διανθίσεις τη ματιά ενός σκηνοθέτη, χωρίς να περιορίζεσαι, αυτοσχεδιάζοντας. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται, είναι μαγικό το ότι μονίμως προσπαθείς να κερδίσεις το κοινό. Είναι ένα στοίχημα που προσπαθείς πάντα να κερδίζεις.»

Η ηθοποιός πλέον έχει υιοθετήσει τα γκρίζα μαλλιά και μοιράζεται τα όνειρά της και τα πράγματα που ασχολείται λέγοντας: «Παίζω στο θέατρο, ελπίζω να σκηνοθετήσω ένα συγκεκριμένο έργο που μου αρέσει, περιτριγυρίζω, δεν σας κρύβω, λίγο τον χώρο του κινηματογράφου που με γοητεύει πολύ, θέλω να παίξω σε μια ταινία και παίζω μουσική ως dj.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share