Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος «Τσάκας»: Πώς είναι σήμερα ο νικητής του Big Brother 1

Τι κάνει 20 χρόνια μετά

20 Αυγούστου 2021 16:37
Γιώργος «Τσάκας»: Πώς είναι σήμερα ο νικητής του Big Brother 1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο Big Brother όπου ο μεγάλος νικητής ήταν ο Γιώργος Τσάκας. Πού είναι όμως και τι κάνει σήμερα;

Ο Τσάκας υπήρξε ο πιο αγαπητός παίκτης ριάλιτι στις αρχές του 2000. Tην παραμονή πρωτοχρονιάς του 2001 όλη η Ελλάδα είχε καθηλωθεί στους δέκτες της να δει τον μεγάλο τελικό του reality Big Brother.

Οι δυο φίλοι, ο Τσάκας και ο Πρόδρομος έμειναν τελευταίοι στο σπίτι με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο.

Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσάκας (κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης).

Ο τελικός του reality χάρισε τότε στον Αnt1 τηλεθέαση που ξεπέρασε το 80%. Τα χρήματα δεν του έμειναν καθώς ξεχρέωσε χρέη που είχε ενώ χώρισε από την πρώτη του γυναίκα Άνια. Mε την Άνια απέκτησαν ένα γιο τον Δημήτρη.

Ο ίδιος πίστεψε πως η δημοσιότητα του έκανε κακό… Η γνωριμία με την δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να ξεκινήσει διάφορες αγροτικές δουλειές στη Νικομήδεια.

Εδώ και αρκετά χρόνια όμως ο Τσάκας έφυγε με την δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα για τη Γερμανία. Έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη.

Πως είναι όμως σήμερα ο Γιώργος Τσάκας;

Γιώργος «Τσάκας»: Αγνώριστος ο νικητής του Big Brother 1 – Πώς είναι και τι κάνει 20 χρόνια μετά

Δεν μπορείτε να το μαντέψετε: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει τώρα η παρουσιάστρια Ελένη Τσαγκά

Η Ελένη Τσαγκά συνδέθηκε για πολλά χρόνια με την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Star, με την ίδια να φεύγει... άκομψα από το κανάλι, αλλά να περνά όμορφα με την νέα της δημιουργία.

Από το 1993 και για 27 συναπτά έτη η Ελένη Τσαγκά έλεγε δελτία ειδήσεων στο Star. H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το σταθμό, με μια ακόμη παρουσιάστρια που έγραψε ιστορία να έχει κάνει στροφή.

«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ…
To 1993 παρουσίασα το πρώτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR. Μετά από πολλά πολλά μεσημεριανά, απογευματινά και κεντρικά δελτία, αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 15:00 θα είμαι στον αέρα του STAR για τελευταία φορά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!»

Για ποιο λόγο δεν είπε «αντίο» στους τηλεθεατές;

Ωστόσο, η Ελένη Τσαγκά προχώρησε αργότερα σε νέα ανάρτηση, γνωστοποιώντας ότι δεν κατάφερε να παρουσιάσει το τελευταίο της δελτίο στο Star, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα! Λόγω συναισθηματικής φόρτισης ΔΕΝ θα είμαι σήμερα στο δελτίο… Τελικά το τελευταίο δελτίο μου στο star ήταν την περασμένη Παρασκευή. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα όμορφα λόγια. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο έντονες αντιδράσεις αγάπης. Σας ευχαριστώ πολύ…. Καλή εβδομάδα».

Αυτή τη δουλειά κάνει σήμερα

Μία νέα καριέρα άρχισε για την Ελένη Τσαγκά. Το νέο της εγχείρημα λέγεται cibum.gr και είναι το Ελληνικό site για τους food experts και τους food consumers. Ίσως η αγάπη της για την μαγειρική, ίσως το ταλέντο της με την ζαχαροπλαστική τα οποία όμως συνυπήρχαν με την συγγραφή (τρία βιβλία έως τώρα και «ψήνει» και τέταρτο), ίσως η ολοένα και αυξανόμενη διάθεση του κόσμου να ενημερώνεται μέσω διαδικτύου για την δουλειά του και τα ενδιαφέροντά του, ίσως ο μαγικός κόσμος της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων που γνώρισε δίπλα στον σύζυγό της Νίκο Γδοντέλη, όλα αυτά μαζί άνοιξαν για την δημοσιογράφο νέους ορίζοντες. Το cibum.gr είναι μία πρόκληση λέει η ίδια.

Και συνεχίζει «το να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία και τις προσλαμβάνουσές σου κάνοντας κάτι νέο, κάτι που αφορά τα τρόφιμα και την διατροφή, κάτι που σχετίζεται εν τέλει με την υγεία μας είναι ένα άλμα προς τα μπρος. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα της ασφαλούς και ποιοτικής διατροφής, της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, της γαστρονομίας, της αλληλεπίδρασης μεταξύ των επαγγελματιών τροφίμων, της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των επιστημόνων».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share