Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Τσάκας-Πρόδρομος: Οι πρώην κολλητοί ξανά μαζί μετά από 5 ολόκληρα χρόνια!

Ο Τσάκας ή Γιώργος Τριανταφυλλίδης αν προτιμάτε είναι ο πρώτος μεγάλος νικητής ριάλιτι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα του Big Brother!

12 Μαΐου 2018 15:00
Τσάκας-Πρόδρομος: Οι πρώην κολλητοί ξανά μαζί μετά από 5 ολόκληρα χρόνια!

Ο φιναλίστ που διεκδίκησε μαζί του τη νίκη ήταν ο Πρόδρομος Καθηνιώτης οι οποίοι ήταν για αρκετά χρόνια κολλητοί. Τι συνέβη όμως, και για αρκετά χρόνια δεν μιλούσαν καν;

H Namleen φέρνει πρώτη την προβιοτική τεχνολογία στα καλλυντικά στην Ελλάδα και δημιουργεί καινούργια δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Η Rejuvance probiotic cream εγγυάται τα αποτελέσματά της στο δέρμα σας αλλά και την υγεία αυτού. Η δύναμη των προβιοτικών προκαλεί τριγμούς στα μέχρι σήμερα τεχνολογικά δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς. H probiotic rejuvence cream εξαφανίζει τις ρυτίδες με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ώρο, εξαφανίζει ακμή και σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες και πάρα πολλά άλλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τασούλα Διονυσίου: Η κόρη του Στράτου Διονυσίου και ο φρικιαστικός θάνατός της!

Σύμφωνα με την Espresso, «χάθηκαν», αλλά ξαναβρέθηκαν μέσω διαδικτύου! Πέντε χρόνια είχαν να ειδωθούν και να μιλήσουν οι «Big Brothers» καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Πρόδρομου στη Σκόπελο και η μετακόμιση του Τσάκα στη Γερμανία, για καλύτερα μεροκάματα, στάθηκε αιτία οι δύο άλλοτε κολλητοί να χαθούν εντελώς.

Πριν από μερικούς μήνες, ένας κοινός φίλος τους από το Μακροχώρι Ημαθίας (το χωριό του Τσάκα) πήρε την πρωτοβουλία και έγινε ο μεσολαβητής για να μιλήσουν οι δύο φίλοι μέσω τηλεφώνου.

Τότε ο Τσάκας βρισκόταν στην Ελλάδα και ήταν η σωστή στιγμή για να τα πουν. «Μεγάλες στιγμές (γέλια)! Ο Γιώργος είναι φίλος ζωής και όταν τα είπαμε ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα από εκείνες τις ωραίες εποχές που κάναμε παρέα» δήλωσε o Πρόδρομος και συνέχισε: «Δυστυχώς, η καθημερινότητα και ο επαγγελματικός αγώνας στάθηκαν η αιτία να χαθούμε τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που τον βρήκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί οι νεκροί θάβονται ακριβώς 2 μέτρα κάτω από την γη;

Μιλάμε σχεδόν καθημερινά μέσω skype, αλλά και στα social media! Του σύστησα μέσω διαδικτύου τη σύζυγό μου Αλέκα και εκείνος την οικογένειά του».

Η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει τους δύο πιο διάσημους παίκτες του πρώτου reality στην Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα και, όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας από τη Σκόπελο, θα ειδωθούν σύντομα. «Τον περιμένω το καλοκαίρι στη Σκόπελο και τον χειμώνα θα του το ανταποδώσω πηγαίνοντας με τη γυναίκα μου στη Γερμανία, για να μας ξεναγήσει στην πόλη του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share