Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών - Στο μακρινό 1993! (Video)

Δεν θα την αναγνωρίσεις!

9 Ιουνίου 2021 19:54
Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών - Στο μακρινό 1993! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου». Ενώ, στο τέλος του για την φετινή σεζόν, έφτασε το Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ρουκ Ζουκ: 4+1 στιγμές που άφησαν «κάγκελο» την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ζήσει δεκάδες στιγμές γέλιου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Ρουκ Ζουκ. Δείτε παρακάτω 4+1 στιγμές που άφησαν «κάγκελο»!

Ρυκ Ζουκ: Τα «γαλλικά», η παίκτρια που «έκαψε» την φίλη της, ο πάιχτης με τα «προσόντα» και η φαντασίωση

Ξινή βγήκε σε μια παίκτρια η συμμετοχή της στο Ρουκ Ζουκ καθώς η φίλη της προκειμένου να την βοηθήσει να βρει την λέξη, την «έδωσε στεγνά» στον αέρα κατά λάθος…

Η λέξη που έψαχνε η ομάδα ήταν η «ταράτσα» και η φίλη της παίκτριας που θα θυμάται το παιχνίδι για όλη της τη ζωή, την ρώτησε που πηγαίνει για να καπνίσει.

Η νεαρή γούρλωσε τα μάτια της από την ταραχή της και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους γονείς της και την οικογένειά της προκειμένου να μην δώσουν σημασία στον διάλογο.

Παρά τις προσπάθειες της και την υποστήριξη της Ζέτας Μακρυπούλια η προσπάθεια δεν ήταν πολύ πειστική.

Ρουκ Ζουκ: Άφωνη η Ζέτα με τα «γαλλικά» μιας παίκτριας στον αέρα

Έχει καταντήσει σύντομο ανέκδοτο, αλλά ναι, για άλλη μια φορά το Ρουκ Ζουκ κατάφερε να μας χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους.

Λίγο ο χαλαρός αέρας της εκπομπής, λίγο η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια, και οι παίκτες μοιάζουν πραγματικά να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Τόσο σαν στο σπίτι τους, ώστε να μην έχουν τον παραμικρό δισταγμό να βρίσουν κανονικά και με τον νόμο στον αέρα της εκπομπής. Και μετά η Ζέτα προσπαθεί να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αυτή τη φορά, η πανέμορφη παρουσιάστρια έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό, όταν μια παίκτρια αναφέρθηκε κανονικότατα στα… γυναικεία γεννητικά όργανα.

Φυσικά, τέτοιου είδους στιγμές είναι που κάνουν τη συγκεκριμένη εκπομπή τόσο διασκεδαστική.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Παίκτης της ομάδας δήλωσε προικισμένος και η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, φέρνοντάς τον σε αμηχανία. Απίστευτες καταστάσεις στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, με μία παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ που πραγματοποίησε επικό… σαρδάμ. Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως, είχε την καλύτερη αντίδραση!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Η λέξη ήταν «υδραυλικός» και η παίκτρια για να βοηθήσει τη φίλη της να τη βρεί, της εξήγησε πως βρίσκεται μέσα στις φαντασιώσεις της! Τα όσα ακολούθησαν και οι ερωτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν... επικές.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, κάποιοι άλλοι παίκτες δεν ντράπηκαν καθόλου να αποκαλύψουν τα σχέδια για την ακατάλληλη ταινία που θέλουν να γυρίσουν με τους ίδιους πρωταγωνιστές και παράλληλα εξήγησαν το τι τους σταματάει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share