Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή με τη μυστική νεκροψία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Απίστευτη αποκάλυψη

Στο φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά το θάνατό του

16 Μαΐου 2021 13:40
Ανατροπή με τη μυστική νεκροψία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Απίστευτη αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό; Τι αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο και ποια η ανατροπή με τη... μυστική νεκροψία; Επίσης, μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως πρόσφατα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, καθώς αναφέρθηκε από κορυφαίο ηθοποιό η άγνωστη σχέση τους, αρκετά χρόνια μετά το θάνατό του.

Σοκ είχε προκαλέσει στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε, ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Ο μάρτυρας είχε καταθέσει, ότι για τη δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής.

Συνέδεσε μάλιστα, την πληροφορία αυτή με τη σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή "Άραβα" που προκάλεσε σάλο με την κατάθεσή του για σ3x και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού.

Νεκροψία Νίκου Σεργιανόπουλου

Στη δίκη κατέθεσαν, επίσης, μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίθηκαν και αφερέγγυοι, ότι είχαν δει τον Σεργιανόπουλος στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως, ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που είχε έρθει να ανατρέψει τα "δεδομένα" ήταν η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο φαινόταν ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό. Το video του Σεργιανόπουλου "ήρθε" από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ ποιος ήταν ο φονιάς του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share