Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Αν δεν είχες να πληρώσεις το ρεύμα, σ’ το..." - Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη

Τι αποκαλύφθηκε

8 Νοεμβρίου 2020 17:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη και συγκεκριμένα "έφυγε" από τη ζωή την 21η Απριλίου του 2017, βυθίζοντας σε θλίψη τα κοντινά του πρόσωπα, οικογένεια και φίλους, αλλά και τους θαυμαστές του. Επίσης έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο πως έχει καταντήσει ο τάφος του γνωστού ηθοποιού.

Βέβαια, κανένας δεν τον έχει ξεχάσει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που ανά διαστήματα αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Είτε θετικές είτε αρνητικές. Η Φρύνη Αρβανίτη, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και της εποχής που μεσουρανούσαν οι βιντεοκασέτες είχε μιλήσει στην εφημερίδα "Espresso" για όλους και για όλα. Μία αποκάλυψη, όμως, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Παίξατε πολύ, όμως, και με τον Στάθη Ψάλτη…

Με είχε σε όλα τα θεατρικά του έργα και σε όλα τα κινηματογραφικά. Αν δεν είχες να πληρώσεις το ρεύμα, σ’ το πλήρωνε ο Στάθης Ψάλτης. Αν δεν είχες να πάρεις τρόφιμα, σ’ τα έπαιρνε ο Στάθης. Δεν έχω δει πιο ανοιχτοχέρη άνθρωπο στη ζωή μου.

Όταν πηγαίναμε όλος ο θίασος για καφέ ή για να φάμε, ο Στάθης δεν άφηνε να πληρώσει κανείς – τα πλήρωνε όλα εκείνος. Μάλιστα, όταν πηγαίναμε έξω για να φάμε, η πρώτη που έκανε πλάκα ήμουν εγώ. Μου έλεγε: «Μωρή, εμείς θα φάμε σουβλάκια. Εσένα θα σου παραγγείλω μια τούρτα να φας» (Γέλια).

Το ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα λίγο πριν τον θάνατο

"Ανακαλύψαμε" ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο ! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του.

Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Και επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσει να βλέπετε ανθρώπους να χορεύουν, δείτε εδώ έναν νεαρό φαντάρο να προκαλεί συγκίνηση με τον χορό του. Ξετρελάθηκαν όλοι όταν τον είδαν.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share