Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: "9+1 βήματα για να βρεις τον αληθινό έρωτα!"

Ξυπνάτε" βρείτε τον αληθινό έρωτα συγκεντρωθείτε μην χαραμίζετε ψυχή και σώμα σε «άδειες» αγκαλιές.

20 Ιανουαρίου 2020 08:33
Τάσος Δούσης:

Τα βήματα για να βρεις τον σωστό έρωτα και την αληθινή αγάπη αναλύει ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

"Ξυπνάτε" βρείτε τον αληθινό έρωτα συγκεντρωθείτε μην χαραμίζετε ψυχή και σώμα σε «άδειες» αγκαλιές. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και θα έρθει ο αληθινός έρωτας. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν,ποια είναι τα βήματα για να βρεις αληθινή αγάπη και έρωτα? Πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη...

1.Μην κολλάτε εμμένοντας σε καταστάσεις άρρωστες, δεν είναι αναγκαίο κακό, είναι επιλογή.Μην κάνεις τον/την πρώην Θεό ξεπέρασε τον για να προχωρήσεις αλλιώς θα μένεις πίσω!

2. Να μείνεις μόνος σου, να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να τον αγαπήσεις και να τον σεβαστείς από την αρχή.

3. Χτίσε τον εαυτό σου από την αρχή. Και εσωτερικά και εξωτερικά. Σε διέλυσε ο προηγούμενος? Κανένας δεν θα σε αγαπήσει αν εσυ δεν ξανά αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Νομίζεις ότι έφτασες λίγο πριν το θάνατο? Βλακείες για ψεύτο δράματα ένας βλάκας ήταν που έφυγε.

4.Μην έχεις εμμονή να βρείς με το ζόρι ΤΩΡΑ τον τέλειο έρωτα,θα έρθει απροειδοποίητα εκεί που δεν το περιμένεις.

5. Πάρε αποφάσεις μόνος σου. Ακου φίλους γονείς αλλά αποφάσισε τελικά εσύ με βάση πάνω απ όλα την χημεία στον έρωτα! Όλα τα αλλά γίνονται... η χημεία ΠΟΤΕ!

6. Μην σκέφτεσαι τι θέλεις από αλλους σκέψου αν ΕΣΥ... Είσαι πιστή, ειλικρινής, εκφραστική, υπομονετική; Αν είσαι καλός η καλή σύντροφος. Αν δεν είσαι ΓΙΝΕ

7. Πρόσεξε ο ερωτας και η αγάπη δεν είναι το Α και το Ω.Εάν έχεις μια ενεργητική ζωή, γεμάτη κόσμο και χόμπι, τότε δεν θα είναι η εύρεση της αγάπης η μόνη σου προτεραιότητα. Φροντίζεις τη ζωή σου μ’ άλλους τρόπους; Περνάς χρόνο με τους φίλους σου; Ασχολείσαι με τα χόμπι σου; Προσπαθείς για την καριέρα σου;

8. Τίποτα δεν είναι εύκολο στον αληθινό έρωτα και την αγάπη. Ποσο εύκολο είναι να βρεις κάποιον που θα βαδίζετε στον ίδιο ρυθμό, που τα χέρια σου θα χωράνε τέλεια στα δικά του; Kανεις δε θα εισέλθει στη ζωή σου και θα την αλλάξει από την πρώτη κιόλας στιγμή! Αυτά είναι μόνο στα παραμύθια.

9. Στον αληθινό έρωτα, ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο με ατέλειες, κάποιον που και θα σε απογοητεύσει και θα σε πληγώσει. Ο ψηλός, γαλανομάτης,πλούσιος,καθαρός,πιστός,νεαρός που πίνει μόνο νερό στο όνομα σου είναι μόνο στο μυαλό την μάνας σου!

10. Ερωτεύσου αυτόν που μέσα σε ένα μαγαζί με 1000 άτομα για εσένα υπάρχει μόνο αυτός όλα τα αλλά θολά!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share