Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γίνεται δικό σου μόνο με 19,95 ευρώ: Το top από τα Zara της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα απογειώσει τα outfits σας

Κομψό και οικονομικό

Γίνεται δικό σου μόνο με 19,95 ευρώ: Το top από τα Zara της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα απογειώσει τα outfits σας
Από Ανθή Κουρεντζή

Όσο απαραίτητα είναι τα παντελόνια τον χειμώνα, τόσο απαραίτητα για την καθημερινότητα μας είναι και τα σορτσάκια το καλοκαίρι. Με την ευκαιρία, δείτε το σικάτο φόρεμα από τα ZARA που έγινε viral.

Κάθε χρόνο οι επιλογές που μας δίνουν τα fashion brands στα σορτσάκια πληθαίνουν, δίνοντας μας τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μας όπως και στην περίσταση στην οποία επιθυμούμε να το φορέσουμε. Πλέον μπορούμε να βρούμε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων όπως και επιλογές στις γραμμές και τα μήκη, κάτι που με τη σειρά του μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές σε top που μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Αναμφίβολα μπορείς να συνδυάσεις το σορτσάκι σου τόσο με πουκάμισα και πουκαμίσες όσο και με crop top, tank top, T-shirt ή με κάποιο ιδιαίτερο signature top που θα αναβαθμίσει το look σου, σαν αυτό που προτίμησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε φορώντας ένα top με εφέ τσαλακωμένου και ανάγλυφη υφή σε βιολετί απόχρωση, από την Zara. Η παρουσιάστρια επέλεξε να συνδυάσει το signature top με μαύρη παντελόνα Zeus & Dione και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

«Πάταγος» με το λευκό παντελόνι 29,95 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη από τα Zara - Η ιδανική πρόταση για ανοιξιάτικο outfit που θα συναρπάσει

H Ελένη Μενεγάκη έκανε ακόμη μια κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα λευκό παντελόνι από τα καταστήματα Zara και ένα φλοράλ πουκάμισο, ιδανικό για την εποχή. Με την ευκαιρία, δείτε το φόρεμα με 19,99 ευρώ από τα ZARA που θα γίνει εμμονή σου.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπή του Mega, Ελένη Μενεγάκη, έκανε μια δημοσίευση στο Instagram της με την οποία έδωσε την απόλυτη στιλιστική πρόταση για την εποχή, για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε περίσταση.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα, τα κομψά σύνολα και τα έντονα, λουλουδάτα prints.

Στην καθημερινότητά της, αλλά και στο πλατό της εκπομπής είναι πάντοτε προσεγμένη ενώ δίνει στις θαυμάστριές της τις καλύτερες στιλιστικές προτάσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη με λευκό παντελόνι από τα Zara και φλοράλ πουκαμίσα -Η επιτομή της ανοιξιάτικης φινέτσας
Αυτή τη φορά φόρεσε ένα λευκό παντελόνι από τα καταστήματα Zara, ιδανικό για την περίοδο, ανάλαφρο και δροσερό ενώ παράλληλα κολακεύει το σώμα.


Κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ και ταιριάζει με t-shirts, πουκάμισα και κορμάκια ενώ μπορεί να συνδυαστεί για το γραφείο και κομψά φλατ αλλά και για βραδινές εμφανίσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share