Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το all day φόρεμα με 19,99 ευρώ από τα ZARA που θα γίνει εμμονή σου

Μοντέρνο και οικονομικό

10 Μαρτίου 2023 12:47
Το all day φόρεμα με 19,99 ευρώ από τα ZARA που θα γίνει εμμονή σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καιρός ανοίγει και οι ανοιξιάτικες collections έχουν ξεκινήσει. Ήδει οι δημοφιλείς αλυσίδες ρούχων έχουν λανσάρει τα νέα κομμάτια τους.

Με μία γρήγορη ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα των ZARA ανακαλύψαμε το απόλυτο φόρεμα για όλες τις ώρες και σε απίστευτα προσιτή τιμή. Με την ευκαιρία, δείτε το jumpsuit από τα ZARA που έχει κάνει πάταγο.

Είναι mini σε αποχρώσεις άσπρου και μαύρου με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Θα το βρείτε στην τιμή των 19,99 ευρώ σε πολλά διαθέσιμα μεγέθη.

Το all day φόρεμα με 19,99 ευρώ από τα ZARA που θα γίνει εμμονή σου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτή είναι η τσάντα των ZARA που έχει σπάσει τα ταμεία - Κυκλοφορεί σε 2 χρώματα

Στα Zara θα την βρεις και φυσικά θα την λατρέψεις.

Οι μεγάλες ευρύχωρες τσάντες χαρίζουν στιλ και ασύγκριτη άνεση.

Φέτος, οι tote bags επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα -όχι ότι είχαν φύγει ποτέ -αλλά φέτος είδαμε στις πασαρέλες μεγάλες, εντυπωσιακές τσάντες σε σοφιστικέ χρώματα, με ιδιαίτερες υφές, τσέπες και διακοσμητικά στοιχεία.

Από την άλλη, η απλότητα κερδίζει -έτσι, μια εντυπωσιακή μαύρη tote bag είναι απαραίτητη για την γκαρνταρόμπα και δείχνει διαχρονικά κλασική και στιλάτη.

Στη νέα συλλογή των Zara ανακαλύψαμε μια πολύ εντυπωσιακή μαύρη oversized τσάντα που θα κρατήσετε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Ευρύχωρη, μαλακή και εύπλαστη, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στις καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο, ενώ χάρη στο κομψό σχήμα της, μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

Η τσέπη και τα πλαϊνά κορδονάκια «χαρίζουν» στην εικόνα της χωρίς να τη φορτώνουν -έτσι παραμένει εξαιρετικά απλή και σικάτη αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερη.

Θα την κρατήσετε με τα παλτό και τις καμπαρντίνες σας, ενώ φοριέται ακόμη και σε βραδινή έξοδο.

Θα γίνει ανάρπαστη!

Δείτε εδώ.

undefined

undefined

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share