Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Αναβρασμός στα «Jumbo» - Στα "κάγκελα" ο Βακάκης

Τι συνέβη με την αλυσίδα παιχνιδιών

3 Σεπτεμβρίου 2022 11:37
Αναβρασμός στα «Jumbo» - Στα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πολωνική αλυσίδα Pepco αναμένεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα τον Οκτώβριο στη χώρα μας, με τον ανταγωνισμό στις χαμηλού κόστους λιανεμπορικες επιχειρήσεις να «ανεβαίνει».

H Pepco θα θυμίζει σε τιμές την ελληνική αλυσίδα Jumbo και θα δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών παιδικής, γυναικείας, ανδρικής ένδυσης, παιχνιδιών, επίπλων, καθώς και είδη σπιτιού. Ενώ, ισχυρές δόσεις επιχειρηματικού… πατριωτισμού, αλλά και πικρές αλήθειες για τα κακώς κείμενα στη χώρα, είχε το κατά τον Απόστολο Βακάκη «ευαγγέλιο» της οικονομίας.

Πού θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα

Στο Piraeus Retail Park θα ανοίξει τον επόμενο μηνα το πρώτο της κατάστημα η πολωνική εταιρεία. Το εν λόγω εμπορικό βρίσκεται στην οδό Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται πως η πολωνική αλυσίδα είχε ανακοινώσει από τον Νοέμβριο του 2021 πως το φθινόπωρο του 2022 ετοιμάζει «απόβαση» στην Ελλάδα, με σκοπό να καταστήσει τη χώρα μας τη 17η κατά σειρά ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται.

Το Piraeus Retail Park εκτείνεται σε οικόπεδο 14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 13.300 τ.μ. και 280 υπόγειες θέσεις στάθμευσης.

Τα σχέδια της Pepco για την Ελλάδα

Η Pepco λειτουργεί επί του παρόντος τα καταστήματά της από την Εσθονία στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης, την Ιταλία στο νότο και από την Ισπανία στα δυτικά, τη Βουλγαρία στα ανατολικά, ενώ το φθινόπωρο του 2021 επέκτεινε την παρουσία της μπαίνοντας με επιτυχία στην αυστριακή αγορά με την επόμενη χώρα να είναι η Γερμανία. Εξυπηρετώντας περίπου 20 εκατομμύρια πελάτες το μήνα, η Pepco λειτουργεί πλέον περισσότερα από 2.500 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη.

Η Anca Radu, διευθύντρια λιανικής πώλησης της Pepco, δήλωσε: «Το λανσάρισμα στην Ελλάδα σηματοδοτεί για την Pepco το επόμενο σημαντικό βήμα στη τροχιά ανάπτυξης που έχει εισέλθει.

Μετά από την αναλυτική έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε και με πρόσφατο επιτυχημένο παράδειγμα την είσοδο μας με καταστήματά σε μεσογειακές χώρες, όπως η Ισπανία το 2021 και η Ιταλία το 2020, είμαστε βέβαιοι ότι οι ελκυστικές τιμές, η ποιότητα των προϊόντων και το μεγάλο εύρος επιλογών της Pepco θα αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο για τους Έλληνες καταναλωτές».

H Pepco θα θυμίζει σε τιμές την ελληνική αλυσίδα Jumbo

Επίσης, πρόσθεσε: «Το 2020, η Pepco αύξησε τον αριθμό των εργαζομένων της κατά περισσότερο από ένα τέταρτο, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό ποσοστό διατήρησης προσωπικού.

Εστιάζουμε στη δημιουργία ευκαιριών για τους συναδέλφους μας να αναπτυχθούν μαζί μας, οπότε αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να προσλάβουμε ανθρώπους που είναι παθιασμένοι, ενθουσιώδεις και θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share