Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έκτακτη απόφαση του Σκλαβενίτη: Ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον της εταιρείας

Ανακοίνωσε τα επόμενα «βήματα»

27 Νοεμβρίου 2021 10:14
Έκτακτη απόφαση του Σκλαβενίτη: Ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον της εταιρείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια μεγάλη απόφαση προχώρησαν για ακόμη μια φορά στη διοίκηση του Σκλαβενίτη, με την εταιρεία να συνεχίζει την εξάπλωσή της, φέρνοντας εξελίξεις για το μέλλον της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου e-hub στη Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών της παραγγελιών με συνολική επιφάνεια 3.200 τ.μ., προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και να εξυπηρετήσει τη συμπρωτεύουσα, γεγονός που ταυτόχρονα σηματοδοτεί και δραστηριοποίησή της με το eMarket και εκεί, τη στιγμή που ελέω Black Friday επικρατεί πανδαιμόνιο στα καταστήματα.

Πηγές κοντά στην εταιρεία αναφέρουν ότι το νέο e-hub βρίσκεται στην Πυλαία, ενώ για την επισημαίνουν ότι συνολικά για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών η αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια του 2021 η εταιρεία προέβη στην επέκταση του eMarket σε τρεις νέες περιοχές πέραν της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη) με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Σκλαβενίτης απόφαση για το μέλλον

Τι έρχεται το 2022

Για το 2022 οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η Σκλαβενίτης θα συνεχίσει να αναπτύσσει το eMarket της μέσω ενεργοποίησης του σε νέες πόλεις και εμπλουτισμού των διαθέσιμων κατηγοριών, με στόχο να εξυπηρετεί σταδιακά μεγαλύτερη βάση πελατών της.

Επί του παρόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Σκλαβενίτης διατίθενται 10.000 κωδικοί ειδών ευρείας κατανάλωσης, οι τιμές των οποίων σύμφωνα με την εταιρεία είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε ό,τι αφορά τις παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ δεν υφίσταται χρέωση για τα μεταφορικά, ενώ οι παραδόσεις αυτές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share