Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο στον Σκλαβενίτη: Η είδηση που προκαλεί πανικό!

Χαμός!

25 Νοεμβρίου 2021 13:33
Σούσουρο στον Σκλαβενίτη: Η είδηση που προκαλεί πανικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης έβαλε μεγάλες προσφορές και «ειδικές τιμές» σε προϊόντα, με πολλά 1+1 δώρο ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Δέλεαρ για τους καταναλωτές, που δεν χρειάζεται να ψάξουν αλλού για black friday!

Δείτε όλα τα προϊόντα με τις προσφορές της εβδομάδας εδώ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ πριν εξαντληθούν στα ράφια!

Στα μεγάλα καταστήματα θα βρείτε και σε προσφορές σε πράγματα για οικιακό εξοπλισμό και ρούχα.

Σούσουρο στον Σκλαβενίτη: Η είδηση που προκαλεί πανικό!

Ραγδαίες εξελίξεις με την Σκλαβενίτη: Εδώ και λίγες ώρες...

Τον δρόμο για τη συμπρωτεύουσα πήρε το eMarket της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου, το sklavenitis.gr ξεκίνησε να εξυπηρετεί και τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής.

Η κίνηση αυτή έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την ψηφιακή δραστηριότητα της εταιρείας, καθώς εντός του 2021 η εταιρεία προχώρησε στην επέκταση του eMarket σε τρεις νέες περιοχές πέραν της Αττικής, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Η αρχή - πέραν της Αττικής - έγινε στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, όταν το sklavenitis.gr ενεργοποιήθηκε στη Λάρισα, εγκαινιάζοντας την επέκτασή του στην περιφέρεια. Ακολούθησε στις αρχές Νοεμβρίου η Πάτρα και τώρα το eMarket της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ «ανέβηκε» βορειότερα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, το 2022 θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket μέσω ενεργοποίησης του σε νέες πόλεις και εμπλουτισμού των διαθέσιμων κατηγοριών, με στόχο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα σημεία διεπαφής.

Ραγδαίες εξελίξεις με την Σκλαβενίτη: Εδώ και λίγες ώρες...

Πώς γίνονται οι παραγγελίες

Στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket οι καταναλωτές της συμπρωτεύουσας μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά που χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και απλά. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην περιοχή, η Σκλαβενίτης προχώρησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία. Παράλληλα, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.

«Ενός έτους» γίνεται το sklavenitis.gr

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εισήλθε επίσημα στην ψηφιακή εποχή ακριβώς πριν από 12 μήνες.

Ήταν στα τέλη Νοεμβρίου του 2020, όταν στη σκιά των νέων αναγκών που γέννησε η πανδημία του κορονοϊού, ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του sklavenitis.gr!

Η εταιρεία από τις αρχές του 2020 είχε ξεκινήσει την ηλεκτρονική της παρουσία μέσω της εξαγοράς του caremarket.gr.

Ο στόχος τότε ήταν εντός του 2020 να ενσωματωθεί πλήρως στο brand ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Έτσι από τα τέλη Νοεμβρίου 2020, οι καταναλωτές που έμπαιναν στο caremarket.gr ενημερώνονταν ότι «το Caremarket δίνει τη θέση του στο eMarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share