Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγαλύτερη επένδυση για την καθημερινότητά σας σε μοναδική τιμή

Σπουδαία προσφορά

2 Δεκεμβρίου 2020 21:18
ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγαλύτερη επένδυση για την καθημερινότητά σας σε μοναδική τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας δίνουν μια σπουδαία ευκαιρία, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη μεγαλύτερη επένδυση για την καθημερινότητά σας, ευρισκόμενη σε μοναδική τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αντιλαμβανόμενη διαρκώς τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, προσφέρει τις αντίστοιχες δυνατότητες για τις πιο οικονομικές αγορές για το σπίτι σας.

Τέτοια περίπτωση είναι και οι μικρές εστίες, που καθημερινά μας χρησιμεύουν από τον να φτιάξουμε τον καφέ μας μέχρι το φαγητό. Τα ΑΒ Βασιλόπουλος, που δίνουν και μια φοβερή προσφορά μέχρι σήμερα (2/12) το βράδυ, προσφέρουν καμινέτο με αυτόματη ανάφλεξη με προσφορά μόλις στα 17.14 ευρώ και ισχύει μέχρι τις 9/12, δίνοντας όφελος 1.80 ευρώ και μπόνους 60 πόντων.

ΑΒ Βασιλόπουλος επένδυση

Ανατριχίλα με τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το μήνυμα που σπαράζει καρδιές

Ανατριχίλα υπήρξε με μια τελευταία κίνηση των ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία έστειλαν ένα ξεχωριστό μήνυμα, που σπαράζει καρδιές και βραβεύτηκαν, μάλιστα, για αυτό το λόγο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κέρδισε ένα Gold για τη Γιορτή του Πατέρα και ένα Bronze για την ενημέρωση και τη φροντίδα εν μέσω πανδημίας, στο πλαίσιο των Social Media Awards 2020.

ΑΒ Βασιλόπουλος πατέρας

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Να γίνεσαι το trend. Να επιδράς και να αλληλεπιδράς. Να “φτιάχνεις” την επικαιρότητα. Αλλά και να “παίρνεις θέση” προς όφελος όλων: του σκοπού σου, των πελατών, της κοινωνίας. Και, πάνω από όλα, να φτιάχνεις όμορφες, δυνατές ιστορίες ανθρώπων.

Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος την παρουσία μας στην καθημερινότητά σας. Και μέσα από τα Social Media, φροντίζουμε να το δείχνουμε. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν μας το δείχνετε και εσείς. Γιατί τα “δικά μας” Social Media είναι δικά σας Social Media. Και τα δικά μας βραβεία στα Social Media Awards 2020 ανήκουν και σε εσάς.

Όπως το Gold βραβείο στην κατηγορία Best of Twitter για το Best Trending Content, με την οργανική ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα “ΑΒ Βασιλόπουλος - Happy Father’s Day”. Ένας πατέρας κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, την οποία έχει αφήσει πρώτα να τον μακιγιάρει και να του βάλει κοκαλάκια στα μαλλιά. Μια πολύ γλυκιά, δυνατή και όμορφη στιγμή, που έγινε viral και #1 trending topic για τουλάχιστον 24 ώρες!

Και τo Bronze βραβείο στην κατηγορία Best Covid-19 Response, Best Real Time Activation, για την καμπάνια “Φροντίζουμε”. Ήταν η -ανθρωποκεντρική και πάλι- απάντησή μας στις ανάγκες και τις ευκαιρίες που προκάλεσε και δημιούργησε η κρίση της πανδημίας. Τα κανάλια μας (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn) έγιναν πλατφόρμες ενημέρωσης, αλλά και φροντίδας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την κοινωνία και των ανθρώπων μας, εκείνων που βρέθηκαν -και βρίσκονται- στην πρώτη γραμμή.

Σε σένα, λοιπόν, που πάτησες like.

Σε σένα που μοιράστηκες το περιεχόμενό μας.

Σε σένα που σχολίασες.

Σε σένα που ρώτησες.

Σε σένα, ακόμη, που αντέδρασες.

Σε όλους εσάς που ”βγάλατε” ένα μέρος του εαυτού σας στα δικά μας Social Media, οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Και μια δέσμευση ότι θα είμαστε εδώ, για ό,τι θέλεις να είσαι!».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share