Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Εβδομάδα υπερπροσφορών στα ΑΒ Βασιλόπουλος - Προλάβετε τες

Τιμές "σοκ" σε είδη πρώτης ανάγκης

15 Σεπτεμβρίου 2020 15:55
Εβδομάδα υπερπροσφορών στα ΑΒ Βασιλόπουλος - Προλάβετε τες
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Εβδομάδα υπερπροσφορών ξεκινάει στα ΑΒ Βασιλόπουλος με τιμές "φωτιά" σε προϊόντα πρώτης ανάγκης και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος δεν σταματούν τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Από την Πέμπτη 10/09, λοιπόν, ξεκίνησαν οι μεγάλες προσφορές σε πολλά προϊόντα πρώτης ανάγκης, οι οποίες ισχύουν μέχρι και την Τετάρτη 16/09. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στέκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή και πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα επιχειρηματική αρχή, δείτε την εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Στο εβδομαδιαίο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε όλες τις συμφέρουσες προσφορές για εσάς αλλά και για την οικογένειά σας και να επωφεληθείτε από αυτές. Μπείτε εδώ και δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο.

"Ουρές" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το απαραίτητο προϊόν για το πλυντήριο πιάτων στη μισή τιμή

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου πιάτων τώρα θα το βρείτε στη μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη! Δεν είναι η μόνη προσφορά που χαρίζει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αφού εδώ θα βρείτε ακόμη μία για προϊόντα περιποίησης.

Με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων στη μισή τιμή. Σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού φθηνότερα για αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε εδώ για να δείτε και άλλες προσφορές αλλά και για να κάνετε τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ.

ΑΒ Βασιλόπουλος

«Έσκασε» η ενημέρωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Σας αφορά όλους

«Έσκασε» η ανακοίνωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος και σας αφορά όλους, καθώς η εταιρεία έχει ανοικτές θέσεις εργασίας στα σούπερ μάρκετ της σε αρκετές περιοχές, και δη της Αττικής, προκειμένου να προσφέρει ανακούφιση σε όσους αναζητούν δουλειά.

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος, που προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση λόγω κορωνοϊού, είναι πάντα παρόντα και δίπλα στο κοινό, είτε αυτό αφορά τους καταναλωτές μέσω των προσφορών στα προϊόντα τους είτε πρόκειται για υποψηφίους εργαζόμενους, προκειμένου εκείνοι να βρουν στέγη σε μια κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

«Έσκασε» η ενημέρωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Κάπως έτσι, η εταιρεία έχει ανακοινώσει αρκετές θέσεις εργασίας, και ειδικά στην Αττική. Συγκεκριμένα, έχει προαναγγείλει θέσεις στον Γέρακα, το Ρέντη, το κέντρο της Αθήνας, τα Οινόφυτα, τη Μάνδρα, την Άμφισσα, τα Βριλήσσια, τη Σαντορίνη, τη Σύρο και την Κατερίνη.

Δείτε ΕΔΩ τις υποψήφιες θέσεις.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share