Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος λόγω κορωνοϊού

Μεγάλη προσοχή

12 Σεπτεμβρίου 2020 15:37
Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος λόγω κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος στα Πετράλωνα, στην οδό Κειριάδων 12, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο, ανακοίνωσε η εταιρία, τη στιγμή που η εταιρεία δίνει ευκαιρίες σε νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19.

Για τις ημέρες που το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από γειτονικά καταστήματα ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος AB eshop.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει όπως πάντα, να τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις Αρμόδιες Αρχές».

Νέα στρατηγική συνεργασία για τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Το σπουδαίο μήνυμα πίσω από την κίνησή του

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους καταναλωτές της εκπληρώνοντας κάθε τους επιθυμία βασιζόμενη στις ανάγκες των πελατών της. Μία κίνηση στοργής και φροντίδας, λοιπόν, φέρνει με τη νέα στρατηγική της συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Henkel. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν η διοίκηση των ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά χιλιάδες πολίτες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΒ Βασιλόπουλου για την νέα του συνεργασία:

Καθημερινά φροντίζουμε κάθε μας πράξη να είναι «για καλό», γι’ αυτό και τα αγαπημένα brands Απορρυπαντικών και Προϊόντων Οικιακής Φροντίδας της Henkel Hellas σε συνεργασία με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, υποστηρίζουν το έργο του Σωματείου «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», προσφέροντας ιατροφαρμακευτικό και τεχνολογικό εξοπλισμό στα Πολυδύναμα Ιατρεία για τα παιδιά των ακριτικών περιοχών.

Το μέλλον μας βασίζεται στα παιδιά, και στη Henkel δεσμευόμαστε να τα προστατεύσουμε «για καλό» όλων! Αυτό το έργο προσφέρει αδιάλειπτα και το Σωματείο «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς για όλα εκείνα τα παιδιά που νοσηλεύονται στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία της χώρας μας, αλλά και συνεισφέροντας στην πρόληψη, εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά.

Φέτος το φθινόπωρο με την ευγενική στήριξη των Απορρυπαντικών και Προϊόντων Οικιακής Φροντίδας της Henkel Hellas και του ΑΒ Βασιλόπουλος, το Σωματείο «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά» έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα νησιά Κάσο, Ικαρία και Αστυπάλαια, για να προσφέρει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που χρειάζονται τα παιδιά, και να τα εξοπλίσει κατάλληλα με τεχνολογικό υλικό με σκοπό να διευκολύνει τη συνδεσιμότητα και την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσή τους τη νέα χρονιά

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share